Μετά το Τεστ Δημιουργικότητας στο προηγούμενο επεισόδιο του “MasterChef” ο Παύλος Λούλης, ο Χρήστος Πολιτάκης και ο Σταύρος Παπαδόπουλος τέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι τρεις τους στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου έκαναν ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων με σκοπό να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Αυτός που συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς από τους κριτές ήταν ο Παύλος Λούλης.

Ωστόσο, ο Παύλος Λούλης δεν αποχώρησε από “MasterChef” αλλά του δόθηκε ακόμη μια ευκαιρία για να κρατήσει την ποδιά του.

Συγκεκριμένα, ένας “εισβολέας” έκανε την είσοδό του στην κουζίνα για να πραγματοποιηθεί μεταξύ τους μια μαγειρική “μάχη”. Ο λόγος για τον παλιό παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής, Ηλία Κιαζόλι.

«Να υποδεχτούμε τον Ηλια Κιαζόλι», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους διαγωνιζόμενους.

«Ξαναγύρισα γιατί το ήθελα πάρα πολύ για να ξαναπροσπαθήσω. Μετά από τόσες προσπάθειες το χρωστάω και στο κοινό», είπε στην κάμερα ο Ηλίας.

«Με τρομάζει πάρα πολύ η παρουσία του Ηλία. Πίστευα κάτι πιο… light. Τον θεωρούσα καλό μάγειρα κι όταν έβλεπα τα MasterChef. Αν κερδίσω που δεν το πιστεύω, σημαίνει ότι νίκησε ο Δαυίδ τον Γολιάθ!», δήλωσε ο Σταύρος από την πλευρά του για τον Ηλία μόλις τον είδε και κατάλαβε ποιος είναι ο αντίπαλός του.