Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τον τελικό του φετινού MasterChef, καθώς τρεις παίκτες έχουν μείνει στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο λόγος για την Μαρία Μπέη, τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη και τον Νίκο Τράκα. Στο χθεσινό επεισόδιο οι τρεις τους μαγείρεψαν προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του MasterChef 7.

Οι τρεις chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ετοίμασαν μια ιδιαίτερη ημέρα για τους διαγωνιζόμενους με δύο μαγειρικές δοκιμασίες.

Στην πρώτη οι επίδοξοι MasterChefs κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα δημιουργικό πιάτο υψηλής γαστρονομίας, βασισμένο σε ιδιαίτερες γεύσεις παγωτών. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής, ενός πιάτου από τον καταξιωμένο chef, Γιώργο Φελεμέγκα. Μετά την ολοκλήρωση των δυο δοκιμασιών οι τρεις καλύτεροι του φετινού MasterChef βρέθηκαν απέναντί από τους κριτές για να μάθουν ποιος τα πήγε καλύτερα.

Αν και οι τρεις παίκτες είχαν εξαιρετικές προσπάθειες, όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια, με τον Νίκο Τράκα να καταφέρνει να αποσπάσει το απόλυτο δεκάρι από τους κριτές στη δοκιμασία με τα παγωτά και να είναι ο πρώτος μεγάλος φιναλίστ του φετινού MasterChef.

Έτσι, σήμερα, Τρίτη 30/5, η Μαρία Μπέη και ο Αλέξανδρος διαγωνίζονται για το εισιτήριο στον τελικό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το MasterChef.