Γεμάτο ανατροπές θα είναι το φετινό MasterChef, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με όσα ακούσαμε σήμερα στον αέρα του «Breakfast@star», κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παλιοί παίκτες, οι λεγόμενοι «εισβολείς», θα προσπαθήσουν με κάποιο τρόπο να μπουν μέσα στον διαγωνισμό.

«Έχουμε δύο νέα πράγματα. Τις λευκές ποδιές και τις μαύρες ποδιές. Όσοι διαγωνιζόμενοι πάρουν τη λευκή ποδιά από τη δοκιμασία τους, περνάνε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Όμως, η μεγάλη ανατροπή του MasterChef είναι η λέξη που θα σας πω τώρα…οι εισβολείς! Θα έχουμε παλιούς παίκτες, οι οποίοι με κάποιο τρόπο, με κάποιο τέχνασμα θα προσπαθήσουν να διεισδύσουν στο σπίτι και να διεκδικήσουν μια θέση ξανά στο παιχνίδι», είπε ο Κωνσταντίνος Μίχος

Ο Κωνσταντίνος Μίχος τόνισε επίσης: «Με κάποιο τέχνασμα, πρόσεξε τι λέω, με κάποιο τέχνασμα… Θα δούμε πώς θα γίνει, ποιοι θα μπουν, αν θα μπουν. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο εισβολέας μπορεί να μπει και να αλλάξει όλη τη ροή του παιχνιδιού και όλη τη στρατηγική του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν guest, υπάρχουν εισβολείς, είναι ξεκάθαρο αυτό. Ένας εισβολέας μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, τις κλίκες, τις παρέες και το θαυμασμό που δείχνει ο ένας παίκτης στον άλλον μέσα σε δευτερόλεπτα, αυτό σας λέω και κρατήστε το».