Το τελευταίο συμβούλιο του MasterChef παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας μέσα από την συχνότητα του Star. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν μπροστά από τους κριτές και έμαθαν ποιοι κατάφεραν να επικρατήσουν στην διήμερη Ομαδική Δοκιμασία.

Η μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια και έτσι η Μαρία Μπέη, ο Νίκος Τράκας και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης βρέθηκαν απευθείας στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού.

Από την άλλη πλευρά, η κόκκινη ομάδα κλήθηκε να διαγωνιστεί στην δοκιμασία αντιγραφής με την Μαρία Λαζαρίζου, τον Γιώργο Πορφύρη και τον Άγγελο Τσιγκάκο να ετοιμάζουν ένα πιάτο του καλεσμένου σεφ Γιώργου Δόσπρα.

Αφού έβαλαν τα δυνατά τους, οι τρεις παίκτες παρουσίασαν τα πιάτα τους στους κριτές με σκοπό να μάθουν ποιοι θα κερδίσουν το εισιτήριο για την τελική πεντάδα του MasterChef.

Τελικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν πως το χειρότερο πιάτο ετοίμασε η Μαρία Λαζαρίδου. Έτσι η Μαρία Λαζαρίδου αποχώρησε από το MasterChef!

«Η δεύτερή μου φορά στο MasterChef ήταν η καλύτερη γιατί ήμουν πιο έτοιμη να τη ζήσω. Φεύγω πιο χορτασμένη. Αισθάνομαι μια ανακούφιση αλλά και μια λύπη που φεύγω, ήθελα λίγο ακόμα. Φεύγω πολύ ευχαριστημένη. Τα πάντα θα μου λείψουν από εδώ. Για μένα η τελική τριάδα είναι η Μπέη, ο Πορφύρης και ο Τράκας», είπε η Μαρία με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.