Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας 7/2 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» όπου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε πως οι γονείς του έμαθαν πως έκανε χρήσεις ουσιών από την τηλεόραση.

Μιλώντας για τα προσωπικά του αναφέρθηκε στη σύζυγό του, με την οποία είναι μαζί από το 2005, τονίζοντας πόσο έχουν δουλέψει τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, όπως έχει πει και στο παρελθόν απευθύνθηκαν και σε σύμβουλο γάμου για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που προέκυψαν με το πέρασμα του χρόνου.

«Δουλέψαμε αρκετά με τη σύζυγό μου, έχουμε πάει και σε σύμβουλο γάμου. Εμείς είχαμε βρεθεί σε μια κούραση των χρόνων, προσπαθούσαμε να βρούμε τι φταίει. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να υπάρξω σε ένα σπίτι που λέγεται οικογένεια γιατί ήμουν λίγο στον κόσμο μου. Με βοήθησε πολύ», ανέφερε ο Μελέτη Ηλίας.

Όσον αφορά στα εφηβικά του χρόνια αλλά και την περίοδο που έκανε χρήση ουσιών, ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε: «Δεν είχα δύσκολη εφηβεία. Ως μοναχοπαίδι νιώθω από τις διηγήσεις των γονιών μου ότι ήμουν πολύ εντάξει ως παιδί. Οι γονείς μου έμαθαν από μία συνέντευξή μου στην τηλεόραση ότι στα 25 μου έκανα χρήση απαγορευμένων ουσιών. Δεν θυμάμαι με ποια αφορμή το είπα, αλλά μου βγήκε. Όταν με είδε μου λέει “σοβαρά μιλάς; πότε; αφού εδώ ήσουν 20 χρονών;”. Μετά μου είπε ότι κάτι είχε ψυλλιαστεί.

Τα μυαλά τότε ήταν πάνω από το κεφάλι. Το γεγονός ότι ξεμπέρδεψα με αυτά, σε εμένα θεωρώ ότι ήταν καθαρά θέμα κω@@@ας. Ήμουν τυχερός, είπα τέλος, ένιωθα ότι χάνω την μπάλα».