Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Νικολέττα Καρρά. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητρότητα, τα αγόρια που είχε πάντα στο μυαλό της και τη ζήλια της.

Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά χρόνια της αποκαλύπτοντας πως ήταν ντροπαλή, αλλά και για την προσωπική ζωή της.

«Ως παιδί ήμουν ήσυχη και ντροπαλή. Πάντα θυμάμαι να αισθάνομαι αγόρι, ακόμα και τώρα αισθάνομαι άντρας. Ήμουν πολύ ντροπαλή με τα αγόρια άλλα και ερωτιάρα. Δεν θυμάμαι ποτέ από το νηπιαγωγείο, να ξαπλώνω και να μην σκέφτομαι ένα αγοράκι στον ύπνο μου. Ο έρωτας είναι ένα μεγαλειώδες συναίσθημα.

Προτιμώ να είμαι μόνη από το να έχω έναν σύντροφο που δεν με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Είμαι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής μου και στα προσωπικά μου. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά τον καθένα. Όσες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει με τον σύντροφο μου είναι χωρίς την δική μου έγκριση», είπε αρχικά η Νικολέττα Καρρά.

Για το εάν είναι ζηλιάρα ή όχι απάντησε: «Δεν έχω σκεφτεί να ξανά παντρευτώ άλλα μπορεί και να συμβεί. Η μητρότητα είναι στο μυαλό μου, έχω ακόμα λίγο περιθώριο. Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα, παίρνω τηλέφωνο τον σύντροφο μου για να τον τσεκάρω».

Για την γνωριμία της με τον Σάκη Μπουλά στη σειρά «50-50» υπογράμμισε πως: «Είμαι ευγνώμων που γνώρισα τον Σάκη Μπουλά. Ήμουν δίπλα του όταν περνούσε τις τελευταίες δύσκολες στιγμές του. Η προσωπική μου εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν μία χαρά, ακούγονταν διάφορα άλλα δεν ήξερα τι έχει γίνει. Ακόμα και τώρα με φωνάζουν “Μαράκι” από την σειρά “Πενήντα –Πενήντα”».