Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο εορταστικό επεισόδιο του «Cash or Trash» δίπλα στη Δέσποινα Μοιραράκη και πήγε για πλειστηριασμό δύο χρυσούς φοίνικες-φωτιστικά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος τα εν λόγω αντικείμενα ήταν μπροστά στη συνάντηση της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση στο σπίτι του.

«Εγώ μπορεί να είμαι γενναιόδωρος και να δίνω δώρα στους τηλεθεατές και όπου μπορώ – κάποια πράγματα φαίνονται και κάποια όχι – αλλά δεν το κάνω για να ευχαριστήσω μόνο τον κόσμο. Θεωρώ ότι όλα εδώ γυρνάνε και όταν κάνεις καλό, καλό θα σου γυρίσει» είπε στην αρχή ο Νίκος Κοκλώνης.

Όσον αφορά στους χρυσούς φοίνικες σε μορφή φωτιστικών, ανέφερε: «Είχα πάει στο Περού με την ταξιδιωτική εκπομπή που έκανα και στο ξενοδοχείο που κοιμόμουν, δίπλα στο παλάτι του Αρχιεπισκόπου στη Λίμα, ήταν αυτά τα δύο φωτιστικά. Λέω: τα θέλω. Πήρα στο ξενοδοχείο και τους είπα ότι θέλω να τα αγοράσω. Μου λένε “δεν τα πουλάμε, κύριε”. Τους λέω: σας παρακαλώ, είμαστε από την εκπομπή, θέλω να τα πάω στη μαμά μου στην Ελλάδα. Τέλος πάντων, μου τα έδωσαν».

«Ήταν μπροστά στη συνάντηση Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή στο σπίτι μου. Είναι γούρικα και συλλεκτικά», πρόσθεσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Να αναφέρουμε πως η αρχική εκτίμηση από τον Θάνο Λούδο ήταν 1.200 ευρώ, με τον Νίκο Κοκλώνη να καταφέρνει να πουλήσει τους χρυσούς φοίνικες στην Ιόλη Χιωτίνη για 3.000 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν, όπως ανέφερε ο ίδιος, για τη στήριξη του Συλλόγου Φλόγα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.