Απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα, στο οποίο υπήρχε σχολιασμός για το πόσοι ρεπόρτερ συνάντησαν την Ελίνα Παπίλα για ερωτήσεις προβλήθηκε στο Καλό Μεσημεράκι, με τον Νίκο Μουτσινά να χαρακτηρίζει τα λεγόμενα των ανθρώπων της πρωινής παρέας του Alpha «φρικτή τηλεόραση».

«Αδελφοί μου φτάνει, φτάνει, γκώσαμε, έλεος, αρκετά! Φτάνει! Φτάνει! Φτάνει! Ρε, άκου τώρα για να το δούμε λίγο ως παρατηρητές. Σχολιάζουν η Χρύσλα και η Κατερίνα πόσες κάμερες που… αν έκανε 30% δεν θα ήταν καμία! Πήγατε γιατί δεν έκανε 30% να της πείτε ότι “δεν έκανες νούμερα, πως νιώθεις;” και να της “πείτε” κάτι που δεν είπε ποτέ τίποτα τέτοιο η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Τις είδαμε τις δηλώσεις της. Αν δεν είχε δει η κα. Παπίλα τις δηλώσεις και τις έλεγε ο δημοσιογράφος “η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε ότι κλέψατε”, η κοπέλα θα απαντούσε “μα δεν κλέψαμε κάτι”. Θα ξαναπήγαιναν στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, θα έλεγαν πως “είπε ότι τελικά δεν έκλεψαν”. Δηλαδή καταλαβαίνεις τι γίνεται;» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συνέχισε: «Τελειώνετε ρε με αυτό! Είναι πάρα πολύ παλιό! Αυτή είναι φρικτή τηλεόραση, ούτε καν παλιά. Γιατί παλιά που ήταν…έχω και εγώ δουλέψει στο Κους Κους και τα λέω από εμπειρία και όχι από καθηγητιλίκι. Τα κάναμε γιατί ήταν ξεδιάντροπα, δεν μας ένοιαζε και χαιρόμασταν. Εδώ είναι όλο καλυμμένο, ότι “πήγαμε για το ρεπορτάζ” αλλά… πήγαμε να τα κάνουμε άνω κάτω. Ντροπή! Όχι εσύ ΚατΚεν, η άλλη… μην αρχίσει και με βρίζει».