Ο Νίκος Μουτσινάς μετρά αντίστροφα για το τέλος της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι».

Όπως έχει αποκαλύψει ο παρουσιαστής εδώ και λίγο καιρό, με τη λήξη του συμβολαίου του, λήγει και η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και όπως όλα δείχνουν, την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα αφιερωθεί στις θεατρικές του υποχρεώσεις κάνοντας ένα διάλειμμα από την παρουσίαση.

Σήμερα μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε και τη μέρα που η εκπομπή του θα ρίξει αυλαία.

«Το σύστημά μου σιγά σιγά αποχαιρετά με έναν περίεργο τρόπο την τηλεόραση… Τα πράγματα πάνε εξαιρετικά, φαντάζομαι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Πηγαίνουμε κατευθείαν για εκλογές 25 Ιουνίου και 30 Ιούνη, φύγαμε» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Σχετικά με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», η Ματίνα Νικολάου, το “άλλο μισό” του Νίκου Μουτσινά, σχολίασε πρόσφατα σε συνέντευξή της: «Θα μου λείψει ο ρόλος της “Βάνιας”. Εδώ τελειώνει μία παράσταση που παίζουμε για έξι μήνες και όταν τελειώνει κάτι παθαίνεις με τον ρόλο. Πόσω μάλλον με τη Βάνια που αγάπησε ο κόσμος και μου το έδειξε. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ. Κάτσε να τελειώσει και θα σου πω μετά».

«Δεν με έχουν επηρεάσει καθόλου αυτά που γράφονται για το τέλος της εκπομπής. Δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση γιατί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και από τον ίδιο τον Νίκο Μουτσινά. Θα έκανα κάτι τηλεοπτικά αν μου ταιριάζει, δεν με έχω φανταστεί σε μια εκπομπή αλλά σε ένα σίριαλ», συμπλήρωσε η ηθοποιός.