Ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από το Happy Day το πρωί της Πέμπτης σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Έλεος» για εκείνον.

«Ένιωσα ότι σε κάποια σχόλια υπάρχει βαθιά αντιπάθεια. Λέω ότι θεωρώ πως ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου κατέβασε τα εξ’ αμάξης… Ο καθένας έχει την άποψή του για τον άλλον και δεν είμαστε θεμιτοί από όλους. Δεν θα μπορούσα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μιλήσω τόσο έντονα και με πάθος και να έχω συναίσθημα αρνητικό από κάτω, εκτός αν έκανα κάτι παραβατικό» είπε στο «Έλεος» η Μαρία Σολωμού.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να τοποθετηθεί. Ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Τι επιμονή είναι αυτή καλέ! Μα, στο κομμωτήριο που ενημερώνεται δεν της τα λένε όλα! Δεν βγήκα και είπα πως την αγαπάω, να βγούμε μαζί με τον Mente Fuerte να τα πιούμε; Εν τω μεταξύ αυτό το μαλλί κάτι της προκαλεί, γιατί αρχίζει και ξύνεται στον αέρα. Δεν είναι ωραίο αυτό. Το κάνει για να το φουντώνει ή γίνεται από νεύρα;

Για όσα είπε για τα προβλήματα και τον ψυχολόγο άκουσε τα εξ αμάξης, όχι για το ότι πιστεύει ότι τη σιχαίνομαι. Για το ότι πιστεύει ότι τη σιχαίνομαι, απάντησα πως “όχι, δεν την σιχαίνομαι”. Τόσο απλά.

Πάντως, αν θυμάστε και που με έστελνε στον ψυχίατρο, πάλι δεν της είπα τα εξ αμάξης. Είπα ότι εγώ έχω σταθερές επιλογές στη ζωή μου και άρα δεν χρειάζομαι βοήθεια από ειδικό. Είμαι σταθερός από τα 20 μου. Όταν όμως είναι γνωστό ότι στη ζωή σου ζεις ένα ομιχλώδες τοπίο και οι επιλογές σου αλλάζουν, εκεί ίσως πάλι, να χρειάζεσαι βοήθεια χωρίς και πάλι να είναι βέβαιο. Όταν είσαι ένας σταθερός άνθρωπος, τι βοήθεια να χρειαστείς;».