Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, λίγες ημέρες πριν κλείσει η σεζόν.

Όπως είπε ο ηθοποιός, η σύζυγός του κάποια στιγμή θα μιλήσει για το απρόσμενο τέλος της συνεργασίας της με την πρωινή εκπομπή.

«Η ζωή συνεχίζεται» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης και στη συνέχεια επανέλαβε όταν ρωτήθηκε για τα unfollow της Μαρίας Κορινθίου στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Και η ζωή συνεχίζεται…».

«Μία δουλειά είναι. Πολλές φορές γίνεται στο εργασιακό μας περιβάλλον να μη συμφωνούμε με διάφορα πράγματα. Το θέμα είναι τι και πώς, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Η ζωή συνεχίζεται. Αυτή είναι η δουλειά γενικά.

Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει, όπως το θέλει και το θέμα είναι ότι η ζωή συνεχίζεται (στο ξαναλέω). Ηρεμία να υπάρχει και από εκεί και πέρα νομίζω ότι κάποια στιγμή θα σας τα πει η Μαρία» επεσήμανε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Στις δουλειές υπάρχουν κάποια συμβόλαια, έτσι δεν είναι; Λύθηκε κοινή συναινέσει; Έτσι είναι. Που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι… Το θέμα είναι ένα, ότι οι σχέσεις του καναλιού με τη Μαρία παραμένουν εξαιρετικές» κατέληξε ο Γιάννης Αϊβάζης.