Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ο «Ιπποκράτης» στη νέα σειρά του Mega Το Ναυάγιο, ο οποίος πέφτει στη θάλασσα προκειμένου να σώσει όσες περισσότερες ζωές.

Μιλώντας στην κάμερα του Mega και το «Πάμε Δανάη» ο γνωστός ηθοποιός δίνει spoiler για τη σειρά αλλά και το πώς η γνωριμία του Ιπποκράτη και της Ειρήνης θα φέρει τους δύο χαρακτήρες κοντά.

«Μέσα σε μια νύχτα με πάρα πολύ κακό καιρό, μεγάλη φουρτούνα, ερχόμαστε και σώζουμε κάποιες ψυχές. Μία από αυτές είναι και η Ειρήνη (Αναστασία Παντούση). Μια κοπέλα η οποία κυνηγάει τα όνειρά της. Θέλει να πάρει με τον σύζυγό της στο Παρίσι και να πουλήσουν τα αρώματα που έχουν φτιάξει οι ίδιοι και η μοίρα τους τα ανατρέπει όλα», ανάφερε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Εκεί έρχεται ο Ιπποκράτης (Γιάννης Στάνκογλου) ο οποίος θα τη σώσει, θα την ερωτευτεί και θα δούμε πολλές ανατροπές». πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Η Αναστασία Παντούση συμπλήρωσε για τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς: «Στα γυρίσματα του ναυαγίου φοβήθηκα. Τα κύματα ήταν μεγάλα και ήμασταν ώρα μέσα στη θάλασσα. Η ζωή της Ειρήνης αλλάζει ριζικά. Φεύγει το χαμόγελο από τα χείλη της», πρόσθεσε η πρωταγωνίστρια της σειράς, Το Ναυάγιο.