Ο Γιώργος Μπόγρης από το μαγαζί που διατηρεί στα νότια προάστια της Αθήνας έδωσε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας μίλησε για την  πορεία του στο μπάσκετ και τη ζωή του σήμερα ως επιχειρηματίας.

«Το 2019 είχα ένα πρόβλημα με τον ώμο μου. Είχε μπλοκάρει ένα νεύρο και είχα μόνιμο πόνο. Δεν μπορούσα να κινήσω σωστά το χέρι και να ανταπεξέλθω στα επίπεδα που ήθελα. Ταξίδεψα σε όλη την Ευρώπη και δεν κατάφερα να βρω λύση. Με έκανε καλά η ομάδα του Απόλλων Πατρών. Η λύση ήταν κάτι κουλό που δεν το είχα ξανακούσει. Κάναμε μπότοξ και ουσιαστικά αυτό χαλάρωσε του μύες και ελευθέρωσε την κίνησή μου», ανέφερε ο Γιώργος Μπόγρης για την περιπέτεια που βίωσε.

Για το διάστημα της σχέσης του με την Έλλη Κοκκίνου: «Ήταν μία περίοδος που περνούσα φανταστικά στη ζωή μου. Υπήρχαν και πάρα πολλά media. Άκουγα πολλά σχόλια για το εάν η προσωπική μου ζωή επηρέαζε τις επιδόσεις μου στο μπάσκετ. Έφυγα στο εξωτερικό και ξαφνικά έγινα ο πιο αγαπητός. Ήμουν εδώ και λέγανε ότι είμαι ασόβαρος και όταν πήγα στην Ισπανία λέγανε αυτός είναι η χαρά του Θεού».

Και κατέληξε ο Γιώργος Μπόγρης: «Δεν άφησα ποτέ τη δουλειά μου και την άποψη του κόσμου να με επηρεάσει σε αυτό που θέλω να κάνω».