Ο Κώστας Κόκλας μίλησε την Τετάρτη (3/5) στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» με παρουσιάστρια την Σοφία Αλιμπέρτη και αναφέρθηκε στο χρόνιο πρόβλημα της υπνικής άπνοιας που τον ταλαιπωρεί. Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε στην κάμερα του ANT1 πώς αντιδρούσαν οι φίλοι του και οι πρώην σχέσεις του, όσο κοιμόταν δίπλα του.

«Ξεκίνησα να ροχαλίζω από αρκετά μικρή ηλικία, ήταν μια εμπειρία ο ύπνος στο ίδιο δωμάτιο με άλλους ανθρώπους. Με τους φίλους μου δινόντουσαν ομηρικές μάχες με παντόφλες. Όλες μου οι σύντροφοι αντιμετώπιζαν με κατανόηση, παρόλα αυτά το αστείο και την κατανόηση δεν έπαυε να είναι ενοχλητικό για εμένα τον ίδιο. Γιατί πέρα από το ότι ένιωθα άσχημα για αυτούς που ήταν γύρω μου, στον ίδιο χώρο με επηρέαζε και στην προσωπική μου ζωή και στην δουλειά μου.

Ο λόγος που είχα πρόβλημα που είχα υπνική άπνοια, ήταν κατασκευαστικός είχα πρόβλημα στο πως κλείνει ο φάρυγγας και δεν κατεβαίνει ο αέρας. Άλλοι άνθρωποι το έχουν λόγω πάχους. Το σύμπτωμα είναι κλασικό σύμπτωμα, νιώθεις ότι κάνεις μακροβούτια στον ύπνο σου, παίρνεις αναπνοή βουτάς και βγαίνεις μετά από λίγο να πάρεις πάλι ανάσα. Εγώ να φανταστείς μέσα σε ένα βράδυ, μέσα σε ένα εξάωρο έκανα 400 ξυπνήματα.

Έκανα γύρισμα τέλειωνε το πλάνο και μέχρι να αλλάξουνε, εγώ κοιμόμουν σε ένα δίπλα σκηνικό. Βρέθηκε ένας άνθρωπος στη δουλειά που είχε το ίδιο πρόβλημα και μου λέει εγώ το αντιμετώπισα, πήρε μάλιστα ο ίδιος τηλέφωνο τον γιατρό τον κύριο Μερμίγκη (σ.σ Ειδικός Ιατρός Ύπνου) και έκλεισε μια μελέτη ύπνου. Από τότε έχω μία συσκευή, την έχω μαζί μου, είναι η αγαπημένη μου παρέα, δεν την αποχωρίζομαι, κοιμάμαι πάρα πολύ καλά μαζί της, δεν έχουν πρόβλημα οι σύντροφοί μου. Έχω πάρα πολύ καιρό να φάω παντόφλα γι’ αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κόκλας.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κώστα Κόκλα, που προβλήθηκε σήμερα στο «ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ».