Ο Παράδεισος των κυριών: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Η Βικτώρια βρίσκεται για πρώτη φορά πολύ σοβαρά μπλεγμένη και καταλήγει στο κρατητήριο. Η Αμαλία συνειδητοποιεί ότι δεν έχει καμία ελπίδα πια με τον Ντίνο, ενώ εκείνος φτάνει απελπισμένος έξω από το σπίτι της Μιράντας.

Η Γεωργία σκέφτεσαι να δεχτεί την πρόταση του Άγη και εκείνος της βάζει έναν όρο.

Η Όλγα ψάχνει να μάθει αν είναι μπλεγμένη η αδελφή της στην υπεξαίρεση των ακινήτων και κάποιος προσφέρεται να τη βοηθήσει. Γιατί ο Πάρης κινδυνεύει να χάσει… τα πάντα;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης

Η Ματούλα ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στη Μιράντα και ο Χρηστίδης βάζει σε εφαρμογή το επόμενο στάδιο του σχεδίου του.

Η Πιπίτσα δανείζεται χρήματα για τον γάμο και λέει ψέματα στον Μάρκο και ο Σωτήρης, με τον κίνδυνο να βρει τον μπελά του, συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση της δολοφονίας της Ντέπυς Βλαστού και ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό το οποίο μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Ο Χριστόφορος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να παραιτηθεί από τη δουλειά της και η Ματούλα γίνεται σύμμαχός του. Η Αμαλία ψάχνει για τη Βάσω και ο Άγης δέχεται ένα τηλεφώνημα που τη δίνει χαρά.

Θα πάνε τελικά ο Ντίνος, με τη Μιράντα και την Ειρήνη στην Πάτρα; Και ποιος είναι αυτός που θα αιφνιδιάσει την Αμαλία με την παρουσία του στον Παράδεισο;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής

Η Μιράντα βιώνει άλλη μια τεράστια δοκιμασία σε σχέση με το παιδί της και ο Ντίνος παρά τις αντιξοότητες παλεύει να της συμπαρασταθεί.

Παράλληλα, η συζήτηση της Αμαλίας και του Σωτήρη προκαλεί νέα προβλήματα στον Ντίνο, ο οποίος οδηγείται σε μια ομολογία που ενδέχεται να του δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα με το νόμο.

Ενώ η Όλγα είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν, ο Αποστόλης υπονομεύει την σιγουριά της τονίζοντάς της ότι δεν έχει χειροπιαστές αποδείξεις για αυτά που του προσάπτει. Θα αλλάξει γνώμη ο Μάρκος ή θα επιμείνει στην παραίτησή του;

Ποια έρχεται να εργαστεί στον Παράδεισο παρά τη θέληση της Μιράντας;

Ο Παράδεισος των κυριών: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

Η εμπιστοσύνη του Ντίνου στο πρόσωπο της Μιράντας κλονίζεται.

Ο Άγης ψάχνει να βρει την Πολυξένη ενώ στο σπίτι τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Χριστόφορος παραδέχεται την αθωότητα του με τη βεβαιότητα ότι θα συλλάβουν τον Αποστόλη για τον φόνο της Ντέπυς και η Αμαλία άθελά της δίνει μια σημαντική πληροφορία στην αστυνομία.

Ο Αποστόλης προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της Όλγας και του Πάρη ενώ ο αρραβωνιαστικός της Γεωργίας μαθαίνει κάτι που τον κάνει έξω φρενών.

Τι θα ζητήσει από τον Μάρκο και την Πιπίτσα ο Δημητράκης; Θα σωθεί η Ματούλα από τα χέρια του αδίστακτου Θανάση Χρηστίδη;

Ποιος θα μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας και τι είναι αυτό που θα ανακαλύψει ο Ντίνος σε σχέση με τη Μιράντα;

Ο Παράδεισος των κυριών: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Η επαγγελματική σχέση του Μάρκου και του Ντίνου δοκιμάζεται και φαίνεται να οδεύει προς ένα τέλμα που μόνο η Μιράντα θα μπορέσει να ανατρέψει. Το ερώτημα είναι, θα προλάβει να συμφιλιώσει τις δυο πλευρές ή αναπόδραστα θα οδηγηθούν στη ρήξη;

Ενώ ο Άγης είναι αποφασισμένος να θέσει τη σχέση του με την Πολυξένη σε άλλο επίπεδο, μία απειλή της Βικτώριας θα έρθει να φωτίσει μια σκοτεινή πτυχή στη ζωή της Πολυξένης που θα αναγκάσει την νεαρή κοπέλα να λάβει καθοριστικές αποφάσεις.

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής αποφαίνεται για την αιτία θανάτου της Ντέπυς και το πόρισμά του φέρνει τον Σωτήρη προ εκπλήξεως. Άραγε θα καταφέρει από τη νέα πληροφορία που μαθαίνει να καταλάβει ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Η Γεωργία αποκαλύπτει στον Πάρη το μεγάλο της μυστικό και βρίσκει στο πρόσωπό του έναν συμπαραστάτη, πράγμα που φαίνεται να χαροποιεί την Πιπίτσα.

Ο Βλησσάρης αναγκάζεται να ομολογήσει τον λόγο για τον οποίον κρυφάκουγε την συζήτηση των κοριτσιών και η Αμαλία αποφασίζει να λάβει δράση ώστε να βοηθήσει τη Γεωργία ταρακουνώντας τον Άγη.

Την ίδια ώρα, ο Ζήσης παρακινούμενος από τη Βικτώρια, προσπαθεί να πείσει τον Αναγνώστου να διαπράξει ένα έγκλημα που θα διευκολύνει τα σχέδια όλων, αλλά εκείνος αρνείται κατηγορηματικά.

Μήπως όμως η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό, τον κάνει να παραβεί τις αρχές του και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Βικτώριας; Τέλος, η Αμαλία δέχεται ένα μυστηριώδες και άκρως ανησυχητικό τηλεφώνημα…

Ποια είναι η ανατρεπτική πληροφορία που λαμβάνει;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Η Γεωργία αποκαλύπτει στον Πάρη το μεγάλο της μυστικό και βρίσκει στο πρόσωπό του έναν συμπαραστάτη, πράγμα που φαίνεται να χαροποιεί την Πιπίτσα.

Ο Βλησσάρης αναγκάζεται να ομολογήσει τον λόγο για τον οποίον κρυφάκουγε την συζήτηση των κοριτσιών και η Αμαλία αποφασίζει να λάβει δράση ώστε να βοηθήσει τη Γεωργία ταρακουνώντας τον Άγη.

Την ίδια ώρα, ο Ζήσης παρακινούμενος από τη Βικτώρια, προσπαθεί να πείσει τον Αναγνώστου να διαπράξει ένα έγκλημα που θα διευκολύνει τα σχέδια όλων, αλλά εκείνος αρνείται κατηγορηματικά.

Μήπως όμως η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό, τον κάνει να παραβεί τις αρχές του και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Βικτώριας; Τέλος, η Αμαλία δέχεται ένα μυστηριώδες και άκρως ανησυχητικό τηλεφώνημα… Ποια είναι η ανατρεπτική πληροφορία που λαμβάνει

Ο Παράδεισος των κυριών: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης

Ο Ντίνος και η Βικτώρια έρχονται σε αναμέτρηση που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του ενός από τους δύο. Ο Αποστόλης έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα για ακόμα μια φόρα για το θέμα του Παραδείσου και συναντάει εμπόδια στο σχέδιο του που δεν τα είχε υπολογίσει.

Ο Χριστόφορος προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση του με τα παιδιά του και ένα συνταρακτικό νέο οδηγεί τη Μιράντα ένα βήμα πριν από την κατάρρευση. Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να δεχτεί τη δουλειά που του πρόσφερε η Αμαλία και μαθαίνει τυχαία μια καινούργια πληροφορία που την εξοργίζει.

Η Αμαλία καλεί στο γραφείο της τη Μιράντα και της ζητάει εξηγήσεις για την άρνηση του Ντίνου να επιστρέψει στο μαγαζί. Ένα απειλητικό σημείωμα φτάνει στα χέρια της Βικτωρίας ενώ ο Ζήσης βρίσκεται κλεισμένος στο ίδιο κελί με τον Θανάση. Τι είναι αυτό που θα ζητήσει ο Σωτήρης από τον Ζήση;

Ποιο είναι το νέο σατανικό σχέδιο της Βικτωρίας και ποια μεγάλη ανατροπή περιμένει την Αμαλία;

Ο Παράδεισος των κυριών: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Η Όλγα εκμυστηρεύεται το μεγάλο της μυστικό στη Σύρμω η οποία προσπαθεί να τη συμβουλεύσει για το πώς να χειριστεί την κατάσταση.

Την ώρα που η Αμαλία αγωνιά για την απόφαση που θα πάρει ο Ντίνος σχετικά με την πρόταση που του έκανε, η Μιράντα διατηρεί τις επιφυλάξεις της και φαίνεται να επηρεάζει την κρίση του Ντίνου.

Η απελπισία της Βικτώριας την οδηγεί στο σημείο να αναζητήσει βοήθεια από ανθρώπους που άλλοτε απαξίωνε, ενώ ο Χριστόφορος βιώνει τον απόλυτο διασυρμό από τον ίδιο του τον γιο.

Πώς θα αντιδράσει ο Ντίνος στις πληροφορίες που του δίνει ο Σωτήρης; Ποια συνταρακτική αποκάλυψη θα γίνει στο γραφείο της Βικτώριας;

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης

Τα σχέδια του Ντίνου και της Μιράντας ανατρέπονται για ακόμα μια φορά εξαιτίας της Λιζέτας. Μια μεγάλη αποκαλύψει συγκλονίζει τη Ζηνοβία και η Όλγα για πρώτη φορά θα προδώσει τον Αποστόλη, τον οποίο η Ειρήνη τον αναγκάζει να οργανώσει ένα σχέδιο για να προστατευτεί από την ίδια.

Η Λιζέτα έρχεται αντιμέτωπη με τα λάθη της και η Ντέπυ συγκρούεται με τον Χριστόφορος ενώ ο Άγης προχωράει το σχέδιό του. Ο Μάρκος μαθαίνει κάτι που τον διαλύει ψυχολογικά και κάνει μια αποκάλυψη στα παιδιά του.

Η Βικτώρια ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση, ο Σωτήρης βρίσκει την πολύτιμη πληροφορία που θα σώσει την καριέρα του και η Αμαλία παίρνει μια σημαντική απόφαση. Τι είναι αυτό που θα οδηγήσει στον Ντίνο σε απελπισία και τι θα ανακαλύψει η Φρόσω; Ποια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Ζήση και ποιος θα αιφνιδιάσει τους Μπουραντάδες;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής

Απέραντη θλίψη επικρατεί στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά σχετικά με την υπόθεση του Άγη και η Βικτώρια, καταρρακωμένη, ζει την απόλυτη δυστυχία. Ο Χριστόφορος παλεύει να κρατήσει μια αχτίδα φωτός αλλά τα γεγονότα τον υπερβαίνουν και τον καταβάλλουν.

Σε δύσκολη κατάσταση επίσης, βλέπουμε την οικογένεια Βασιλείου όπου οι έριδες και οι τσακωμοί ολοένα και αυξάνονται. Ποια θα είναι τα ολέθρια αποτελέσματα αυτών των εντάσεων; Την ίδια ώρα, στον Παράδεισο των Κυριών, οι υπάλληλοι βρίσκονται ενώπιον ενός διλήμματος που θα καθορίσει το πώς – και αν – θα συνεχιστεί η λειτουργία του καταστήματος.

Ο Ντίνος επισκέπτεται τους Μπουραντάδες μαζί με ένα πρόσωπο κλειδί που αν επιβεβαιώσει την ταυτότητα της Βικτώριας, τα πράγματα για εκείνη θα γίνουν ακόμη πιο βασανιστικά. Άραγε θα την αναγνωρίσει;

Newsletter

Θέλεις να μη χάνεις τα καλύτερα. Σε θέλουμε στην παρέα μας. Τσέκαρε το Νewsletter μας και κάθε Παρασκευή θα έχεις στο email σου τα θέματα από το govastileto.gr που επιλέγουμε για εσένα.

    Πατώντας "ΕΓΓΡΑΦΗ" αποδέχεσαι τους Όρους χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου.