Η δραματική σειρά του Alpha “Ο Παράδεισος των κυριών” επιστρέφει µε καινούργια επεισόδια στις 25 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με το περιοδικό “TV24”, μεγάλες ανατροπές πρόκειται να συμβούν στη ζωή όλων των ηρώων.

Οι ζωές όλων αλλάζουν και αλήθειες βγαίνουν στο φως. Στο «μάτι του κυκλώνα» για μια ακόμα φορά μπαίνει η Όλγα και η οικογένειά της.

Σύμφωνα με το“TV24”, η Όλγα συνεχίζει να πληρώνει τα λάθη και την εκδικητικότητα του Αποστόλη. Τον θεωρεί ακόμα νεκρό και αυτό της έχει στοιχίσει, όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και οικονομικά, καθώς ο Αποστόλης για να την εκδικηθεί μετέφερε όλη την περιουσία της σε μια εταιρεία στο όνομα της αδελφής της Δωροθέας.

Ωστόσο, όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του α΄ κύκλου, όταν ο Αποστόλης αναζήτησε την περιουσία της Όλγας για να της την επιστρέψει, δεν τη βρήκε πουθενά. Στον νέο κύκλο, στο σπίτι της Όλγας έχει επιστρέψει από την Αυστρία η αδελφή της με τον γιο της τον Σίμο και τον άντρα της, τον Χρήστο.

Ο Χρήστος είναι ένας σκληρός και αδίστακτος επιχειρηματίας με υψηλές γνωριμίες και διασυνδέσεις και με τις χειρότερες σχέσεις τόσο με τη γυναίκα του τη Δωροθέα, όσο και με την Όλγα και τον Πάρη. Τα οικονομικά προβλήματα της Όλγας είναι τεράστια, δεν έχει τίποτα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει άκρη για το τι έχει γίνει η περιουσία της.

Από την άλλη, η Δωροθέα τρέφει μίσος για την αδελφή της, καθώς πιστεύει ότι δεν την υπερασπίστηκε και δέχτηκε την απόφαση του πατέρα τους, προς όφελός της, όταν την αποκλήρωσε. Ωστόσο, όπως θα δούμε αργότερα, οι δύο αυτές γυναίκες θα αναγκαστούν να σχηματίσουν κοινό μέτωπο κατά του Χρήστου. Ο Χρήστος είναι εκείνος που έχει στα χέρια του την περιουσία της Όλγας.

Όταν ο Αποστόλης τη μεταβίβασε δεν φαντάστηκε ότι Χρήστος ήταν πίσω από την εταιρεία που νόμιζε ότι κατείχε η Δωροθέα. Πίσω από την πλάτη της και χωρίς η ίδια να γνωρίζει τίποτα πέρασε τα πάντα στο όνομά του και τώρα τις κρατάει στο χέρι. Μάλιστα, μετά από κάποιες συγκρούσεις, θα δούμε ότι ο Χρήστος θα φτάσει στο σημείο να ζητήσει από την Όλγα και τη Δωροθέα να φύγουν και από το σπίτι που μένουν, το πατρικό τους. Αυτή όμως θα είναι και η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι.

Η Δωροθέα, που δεν το βάζει εύκολα κάτω, πείθει την Όλγα να ενώσουν τις δυνάμεις τους κατά του Χρήστου και να καταφέρουν μάλιστα να τον καταστρέψουν. Στο μεταξύ η Αποστόλης αποφασίζει να δράσει, αλλά και αυτή τη φορά για δικό του όφελος.

Βλέποντας ότι ο Χρήστος είναι αυτός που έχει την περιουσία της Όλγας, αποφασίζει να τον προσεγγίσει με έναν εντελώς περίεργο τρόπο. Ο πόλεμος αρχίζει και το ποιος θα βγει κερδισμένος ή χαμένος θα αργήσει να φανεί.