Ο Σάκης Τανιμανίδης την Τετάρτη 1/02 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις δίδυμες κόρες του, τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, αλλά και το «Dragons’ Den».

«Η ζωή με τα κορίτσια είναι μαγεία, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Πρακτικά υπάρχουν δυσκολίες ειδικά όταν είναι δίδυμα, αλλά είναι δυσκολίες που ομορφαίνουν τη ζωή μας. Με την Χριστίνα είμαστε από τα ζευγάρια που δεν τσακωνόμαστε, έχουμε τσακωθεί βέβαια. Μία φορά έχουμε τσακωθεί και έφυγα από το σπίτι για 3 ώρες. Με πήρε η Χριστίνα και γύρισα. Αυτό όμως, έχει γίνει πριν από τον γάμο. Ποτέ δεν έχουμε κοιμηθεί χωριστά με τη Χριστίνα μετά από τσακωμό. Είναι πολύ σημαντικό τα ζευγάρια να κοιμούνται μαζί ακόμα κι όταν είναι τσακωμένοι. Το… πάω και κοιμάμαι αλλού δεν βοηθάει καθόλου.

Εμένα μου αρέσει να κοιμάμαι, όπως κοιτάμε το κρεβάτι από τα πόδια προς το κεφάλι, στα δεξιά. Στη Χριστίνα δεν της αρέσει αυτό και μου έλεγε “γιατί έχεις πάρει τη δεξιά μεριά;”. Θες να αγκαλιάσεις τη γυναίκα σου. Την αγκαλιάζω “κουταλάκι”, μου αρέσει να την αγκαλιάζω από τη δεξιά πλευρά. Δεν μου αρέσει καθόλου να την αγκαλιάζω από την αριστερή, καθόλου. Ενώ μου αρέσει εμένα να κοιμάμαι από τη δεξιά πλευρά για να κάνω κουταλάκι, η δεξιά πλευρά του κρεβατιού είναι πιο κοντά στην πόρτα. Και το δωμάτιο των μωρών είναι δίπλα στο δικό μας. Κι επειδή η Χριστίνα, σαν μανούλα, σηκώνεται πιο συχνά από μένα μου λέει ότι “θα πάρω εγώ την απ’ έξω πλευρά για να μην κάνω τον κύκλο”. Και δεν μπορώ να την κάνω κουταλάκι», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στη συνέχεια μιλώντας για το «Dragons’ Den» ο Σάκης Τανιμανίδης ξάφνιασε τον Γιώργο Λιάγκα όταν του αποκάλυψε πως οι πέντε Dragons δεν πληρώνονται.

«Οι Dragons δεν πληρώνονται ούτε ένα ευρώ. Τους δίνεται η ευκαιρία να σταθούν μπροστά σε επίδοξους επιχειρηματίες και ωραίες επενδυτικές ευκαιρίες, να επενδύσουν τα λεφτά τους και να βγάλουν χρήματα. Άρα δεν πληρώνονται. Οι επενδύσεις έχουν ρίσκο. Για τους περισσότερους από αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν τα χρήματα σημασία. Σημασία έχει αυτό το ταξίδι του επιχειρείν. Αυτή η διαδικασία, η στρατηγική που θα σκεφτούμε σε γεμίζει. Γενικότερα δεν υπήρχε πολύ μεγάλη δυσκολία να τους πείσω. Ο Βαφειάς όταν του το είπα, μου απάντησε μου αρέσει να το κάνουμε. Ο πιο δύσπιστος ήταν ο Πολ Ευμορφίδης. Δεν του αρέσει η τηλεόραση, η έκθεση. Πριν έρθω εδώ μου έλεγε πόσο χαρούμενος είναι που το κάνει» αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης.