Ο Σπύρος Δημητρίου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην εκπομπή «Γειά σου».

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε πως για εκείνον το διαζύγιό του είναι ακόμη μια απώλεια που κλήθηκε να διαχειριστεί παρότι ήταν ειρηνικό κι όπως δήλωσε αυτό δεν θα τον αποτρέψει από το να συνεχίσει να πηγαίνει στις συναυλίες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

«Είχα τρεις απώλειες, τον θανάτους των γονιών μου αλλά και ένα διαζύγιο, όσο ειρηνικό και να είναι, όπως το δικό μου, για οποιονδήποτε λόγο και να συμβεί, είναι μια απώλεια. Είναι πένθος και αυτό. Η πιο συγκλονιστική απώλεια ήταν αυτή της μητέρας μου… Ακόμα και τώρα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Κάποια πράγματα δεν ξεπερνιούνται ποτέ…» είπε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου και συνέχισε μιλώντας για το πώς βίωσε τις τελευταίες ημέρες ζωής της μητέρας του.

Αναφορικά με το διαζύγιό του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ο Σπύρος Δημητρίου εξομολογήθηκε: «Τα διαζύγια πλέον είναι ο κανόνας. Αυτό εμένα με στενοχωρεί, αυτό το ότι έπεσα κι εγώ στον κανόνα, “παντρεύονται όλοι και χωρίζουν”. Γίνεται να ξε-ερωτευτείς αλλά δε γίνεται να ξε-αγαπήσεις. Με την Ελεωνόρα διατηρώ άριστες σχέσεις, είναι μια σούπερ σταρ υπερταλαντούχα που τη θαυμάζω πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι στις συναυλίες της. Τη θαυμάζω όντως ως καλλιτέχνιδα. Τώρα, αν είχαμε κάποια θέματα προσωπικά και δεν προχώρησε… Πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δυο και κάνουν την αυτοκριτική τους και οι δυο. Στις συναισθηματικές σχέσεις δε μπορεί να αποδοθεί απόλυτη δικαιοσύνη».

«Δεν ξέρω αν θα κάνω δεύτερο γάμο, εδώ δεν ήξερα αν θα κάνω πρώτο. Ούτε καν το είχα σκεφτεί. Πριν τον γάμο, δεν είχα καν συγκατοικήσει. Τα έκανα όλα μαζί. Ευτυχώς τα έκανα έτσι γιατί αλλιώς, δε θα τα έκανα ποτέ…Τα διαζύγια βγαίνουν πολύ εύκολα τώρα. Βγαίνουν και μέσω ίντερνετ» πρόσθεσε.