Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή τη νέα του παράσταση. Ο γνωστός performer και η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκαν στις πρόσφατες εμφανίσεις του Αλέξη Τσίπρα και για σχόλια για μπότοξ.

«Έχω μάθει από έγκυρες πηγές, ότι η Πόπη Τσαπανίδου του είπε: “Κοίταξε να δεις, πρέπει να σε πάω για μπότοξ τώρα. Γιατί μετά την πρωθυπουργία είχε κρεμάσει, αλλά δεν ήξερε ότι εκεί πάει και η Μαρέβα, η οποία Μαρέβα έμαθε ότι πάει ο Τσίπρας και είπε στον πλαστικό “κατέστρεψε τον”», ανέφερε με χιούμορ ο Τάκης Ζαχαράτος.

H Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε από την πλευρά της: «Ξέρεις τι λάθος έκανε ο Αλέξης Τσίπρας; Δεν ξέρει ότι 15 μέρες πρέπει να περάσουν για να πέσει το μπότοξ. Εκείνος από τη χαρά του βγήκε την επόμενη μέρα στην τηλεόραση και βγήκε με το φρύδι εκεί πάνω. Τώρα έχει πέσει λίγο».

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου πρόσφατα στην εκπομπή της είχε δηλώσει για τον Αλέξη Τσίπρα:«Να πω κάτι επειδή τον είδα τον Αλέξη Τσίπρα από κοντά. Μου φάνηκε πάρα πολύ γοητευτικός να πω την αλήθεια, παρόλο που δεν πέφτω κάτω με τον Τσίπρα από την χαρά μου όταν τον βλέπω και δεν τρελαίνομαι σαν άντρα. Τον είδα και πιο νέο. Δηλαδή μήπως κανένα τσιμπηματάκι το έχει χτυπήσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την πρώτη εβδομάδα μόνο δεν του έκατσε καλά και θα πω τι έγινε με τον Αλέξη γιατί είμαι σίγουρη για τον Τσίπρα. Λοιπόν, το έκανε ψηλά στο φρύδι! Και επειδή το φρύδι του πάει προς τα πάνω τον κάκιωσε λίγο την πρώτη εβδομάδα. Τώρα, όμως, που τον είδα εγώ και έχει πέσει, είναι πάρα πολύ γοητευτικός».

«Το θέμα είναι να μην κάνεις μπότοξ στην πολιτική. Εκεί είναι το θέμα», είπε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha.