Καλεσμένος στον Θέμη Γεωργαντά και στο After Dark ήταν ο Πάνος Κιάμος και μίλησε για όλους και για όλα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι σε νεαρή ηλικία, αλλά και για το πόσο τυχερός αισθάνεται που μεγάλωσε σε μια οικογένεια με πολλή αγάπη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψε πως υπήρξε συνεργασία, για την οποία μετάνιωσε στην πορεία, για την οποία μάλιστα ο πατέρας του μάλιστα τον είχε προειδοποιήσει.

«Την τελευταία πενταετία συνέβη. Ο πατέρας μου, μου είπε να μην κάνω μία συνεργασία, εγώ επέμενα να την κάνω. Μου είχε πει ότι δεν θα είμαι καλά σε αυτήν τη συνεργασία, όχι εξαιτίας του άλλου καλλιτέχνη, αλλά εξαιτίας των συνθηκών» είπε αρχικά ο Πάνος Κιάμος.

«Όταν υπάρχει μία συνεργασία κάνεις κάποια βήματα πίσω εσύ, κάποια ο άλλος καλλιτέχνης. Γενικότερα, η ουσία είναι να πηγαίνεις στη δουλειά σου και να νιώθεις χαρά, να νιώθεις ότι θέλεις να πηγαίνεις το βράδυ στο μαγαζί. Εγώ λοιπόν, δεν το ένιωθα αυτό το πράγμα, και είχε δίκιο ο πατέρας μου παρότι την έκανα τη συνεργασία. Εκείνος δεν μου είπε τίποτα, μετά εγώ του είπα, “πατέρα είχες δίκιο για άλλη μία φορά. Πήγα να το παίξω ότι τα έχω μάθει εγώ τα πράγματα, ότι έχω εμπειρία. Φαίνεται ότι είναι πολύ σημαντικό τελικά να ακούω και την άλλην άποψη”. Παραδέχτηκα το λάθος μου» συμπλήρωσε ο Πάνος Κιάμος.

Δείτε όσα είπε: