Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπής «Mega Καλημέρα» και σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τη Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η μόδα, δεν είναι βάζω μια γλάστρα στο κεφάλι μου και βγαίνω έξω και το παίζω ωραίος. Η μόδα δεν είναι κάτι του φαίνεσθαι. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όταν βλέπουμε ανθρώπους που δεν υπηρετούν το κομμάτι της μόδας, αλλά το show, θεωρούμε ότι δεν είναι καν στο χώρο. Δεν συμφωνώ μαζί της στυλιστικά, με ό,τι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει.

Τα φρύδια είναι το λιγότερο. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος με έντονα χαρακτηριστικά, που τα έχει πειράξει και τα έχει κάνει ακόμα πιο έντονα, και κάνει και έντονο styling, ξεφεύγει. Και στην υπερβολή πρέπει να υπάρχει μέτρο» είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Η Ηλιάνα δεν έχει σχέση με τον χώρο της μόδας. Είναι μοντέλο. Το ότι με στέλνει το πρακτορείο μου στο εξωτερικό, μήπως βρω καμιά δουλειά γιατί δεν έχω στη χώρα μου, δεν λέγεται διεθνής καριέρα. Λέγεται, “κάνω μια προσπαθειούλα”»