Σε πλειστηριασμό βγαίνει εκ νέου το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» και το ρεπορτάζ της Χρύσας Γεωργακοπούλου ανέφεραν πως η οικία του ηθοποιού βγαίνει εκ νέου σε πολύ πιο μειωμένη τιμή. Η τιμή του σπιτιού μειώθηκε, καθώς ο προηγούμενος πλειστηριασμός κηρύχθηκε «άγονος».

Συγκεκριμένα, το σπίτι του ηθοποιού «βγαίνει στο σφυρί» κατά 30.000 ευρώ φθηνότερο από την τελευταία φορά, στα 141.120 ευρώ.

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δήλωσε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχασε όλα τα υπάρχοντά του, ένα όμως δεν θα χάσει ποτέ, την αξιοπρέπεια του και το πολύτιμο έργο του, ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης. Το σπίτι είναι ημιτελές και η οικογένεια χρωστά και κάποια χρήματα στους εργολάβους που είχαν αναλάβει εργασίες. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής αυτό είχε αποθαρρύνει πολλούς από το να προχωρήσουν σε κάποια προσφορά. Οι ντόπιοι δεν θέλουν να “χτυπήσουν” πλειστηριασμό. Οι περισσότεροι που έχουν έρθει είναι ξένοι».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο ρεπορτάζ:

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τη δικαστική απόφαση που τον έκρινε ένοχο για δύο απόπειρες βιασμού με ποινή κάθειρξης 8 χρόνια, επισκέφτηκε το Άγιο Όρος.

Θυμίζουμε, στον ηθοποιό έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι που τον υποχρεώνουν να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που μένει, ενώ του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.