Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και μίλησε για την Ιωάννα Μαλέσκου, την Φαίη Σκορδά και την Μαρία Μπακοδήμου.

«Με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη είχαμε μια υπέροχη συνεργασία. Τα αγαπώ πολύ τα παιδιά. Και με την Ιωάννα είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία για ένα χρόνο. Όσον αφορά το θρυλικό ραντεβού τον Σεπτέμβρη με μεγάλη βεβαιότητα μπορώ να πω ότι θα απαντηθεί κάποια στιγμή γιατί ματαιώθηκε. Θα υπάρξει σύντομα απάντηση και νομίζω ότι θα τη δώσει η ίδια η Ιωάννα. Θα αποδειχθεί εκ των πραγμάτων τι έγινε» είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Ήμουν ο μόνος που δεν ζήτησα καν το ραντεβού με το κανάλι γιατί σαν παλιά καραβάνα ξέρω ότι όταν ετοιμάζεις ένα νέο σκηνικό με την Φαίη από εδώ και την Μαρία από εκεί, δεν θέλεις ένα πρόσωπο που έχει ταυτιστεί με τις δύο προηγούμενες εκπομπές. Εγώ δεν ταυτίζομαι εύκολα με οποιονδήποτε, αλλά βρίσκω απόλυτα λογικό να πει κάποιος α ο Ποσειδώνας ήταν με την Ιωάννα και τους Βαρθακουραίους. Οπότε όσο κι αν εκτιμώ και την Φαίη και την Μαρία και μου αρέσουν τηλεοπτικά κι οι δύο, εγώ ο ίδιος καταλάβαινα ότι δεν υπάρχει νόημα να μπω σε διαδικασία συζήτησης» πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.