Επεισόδιο 11 –  «Πάνω απ’ όλα τα προσχήματα»

Η Αρχοντούλα και η Μαρίκα φροντίζουν την Όλγα, ενώ η Νέλλα την πιέζει ανελέητα να της αποκαλύψει τον πατέρα του μωρού. Ο Κοσμάς ξεμοναχιάζει τη Δεσποινιώ στο υπόγειο και εκδηλώνει το αληθινό του πρόσωπο. Λίγο μετά, ο Τάσος δίνει ένα σημείωμα στη Δεσποινιώ. Στο μνημόσυνο για τη μητέρα της Μάγιας, χάνεται το πολύτιμο κόσμημα μιας πλούσιας οικογενειακής φίλης και γεννιούνται υποψίες κλοπής.

Η Βασιλική γνωρίζει τυχαία τον Κοσμά όταν εκείνος επισκέπτεται τον Αρδίτη για να ζητήσει τη μεσολάβησή του για το συμβάν στο εργοστάσιο. Ο Λούης επιμένει πως η Φρόσω είναι φόνισσα, το χωριό τη σχολιάζει κι ο Νάτσης αποφασίζει να της δώσει ένα μάθημα. Η Βασιλική αιφνιδιάζεται όταν, στη μέση μιας σύγκρουσης με τον Παύλο, εκείνος χάνει τις αισθήσεις του.

Επεισόδιο 12 – «Τα λεφτά αγοράζουν -σχεδόν- τα πάντα.»

Ο Ερμής εξηγεί στη Βασιλική για τις επί χρόνια επιληπτικές κρίσεις του Παύλου και στη συνέχεια της ζητά μια χάρη. Στο αστυνομικό τμήμα Τρίπολης, ο Νάτσης, με την υποκίνηση της Ευανθίας, στρέφει τις υποψίες στον Λούη κι έπειτα γίνεται έρευνα στο σπίτι. Ο Μέλιος προσλαμβάνεται από τον Νάτση, αλλά η Φρόσω θυμώνει μαζί του θεωρώντας ότι εξαιτίας του επέστρεψε στους Νάτσηδες.

Η Δεσποινιώ ζητά από τον Σώτο να της διαβάσει το σημείωμα του Τάσου, όμως του λέει ψέματα πως αποδέκτης είναι η Μαρίκα. Έτσι, ο Σώτος φαντάζεται πως η Μαρίκα έχει θαυμαστή. Η Βασιλική ακούει τυχαία πως η Μάγια συναντήθηκε με τη Βικτωρία. Ο Σώτος πείθει τη Νέλλα να φερθεί φιλεύσπλαχνα στην Όλγα, ενώ οι εργάτες διώχνουν τον Κοσμά από την κηδεία του εργάτη και αρνούνται τα χρήματά της αποζημίωσης.