Η Σμαράγδα Καρύδη, με αφορμή τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί «IQ 160», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή στη μυθοπλασία, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την τραγωδία στα Τέμπη.

«Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη έχουμε κάνει μαζί παράσταση αλλά στην τηλεόραση, μετά την “Ανατομία ενός εγκλήματος” στο ξεκίνημα μου, δεν έχουμε ξανασυναντηθεί. Για να συνεργαζόμασταν δηλαδή έκτοτε στην τηλεόραση θα έπρεπε να με πάρει σε κάποιο από τα σίριαλ του και δεν με έχει πάρει.

Χριστόφορε! Είχαμε συζητήσει για την προοπτική του Maestro στο Netflix, τότε που έκαναν τα γυρίσματα στους Παξούς μιλούσαμε στα τηλέφωνα. Από τον Χριστόφορο όμως περιμένω τα πάντα. Με τον τρόπο που δουλεύει του αξίζει χίλια τα εκατό αυτό που παίρνει πίσω. Δεν έτυχε μάλλον μέχρι σήμερα να ψάχνει κάτι σαν εμένα στους ρόλους του», δήλωσε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

«Μετά την Εθνική Ελλάδος, πέρα από κάποια guest εδώ κι εκεί, άσχετα, δεν βρήκα σενάρια που να έχω όρεξη να τα παίξω. Επειδή κάλυπταν το κενό που είχα με την τηλεόραση τα τηλεπαιχνίδια που έκανα, προτιμούσα να κάνω ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι από το να κάνω ένα σίριαλ στο περίπου γιατί μετά τον Καπουτζίδη ανέβηκε ο πήχης μέσα μου» πρόσθεσε η Σμαράγδα Καρύδη.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας: «Ακόμα δεν έχει φύγει ούτε το σοκ, ούτε η λύπη που έχω για το γεγονός της τραγωδίας στα Τέμπη. Κάποια πράγματα δεν ήθελα να τα διαβάζω γιατί έβαζα τα κλάματα. Είναι ένα νούμερο το 57, εντάξει, αλλά όταν μπεις στις προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων και αρχίσεις να τις διαβάζεις, πάντα κλαις και είναι κάτι που δεν μπορώ να το αντέξω».