Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κι η Ρένια Λουιζίδου ήταν καλεσμένοι στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησαν για τη «συγγένεια» που τους ενώνει, μετά από 30 χρόνια φιλίας και για τον τρόπο που προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματά τους ως ζευγάρι, πλέον, επί σκηνής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι μόνος τα τελευταία χρόνια και όπως δήλωσε το απολαμβάνει πολύ. Από την άλλη η Ρένια Λουζίδου εξήγησε πως εκείνη προτιμά τη συντροφικότητα καθώς και μικρά κομμάτια μοναξιάς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κύκλο της παρουσίασης που έκλεισε αλλά και το άγχος του όταν βρέθηκε μετά από χρόνια και πάλι σε πλατό στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι».

«Ήθελα πολύ να παίξω σε σειρά αλλά επειδή είχαν περάσει τα χρόνια δεν ήξερα αν μπορώ. Στην πρώτη σκηνή του “Κάνε ότι κοιμάσαι¨ είχα μεγάλη αγωνία γιατί είχα να παίξω 20 χρόνια».

Για την παρουσίαση ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε: «Καθόλου δεν μου λείπει η παρουσίαση. Δεν στενοχωρήθηκα, εγώ το τελείωσα. Έκλεισε μέσα μου ο κύκλος αυτός και τώρα πια θέλω να ασχολούμαι με την υποκριτική», συμπλήρωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.