Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Παρασκευής έκανε μία αποκάλυψη μέσα από το Happy Day για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια του Star – η οποία αποχωρεί από το κανάλι ύστερα από 7 χρόνια – αποκάλυψε στην οικοδέσποινα του Happy Day τον λόγο που δεν έχει πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha.

«Θέλω να αποκαλύψω κάτι που εκτίμησα πάρα πολύ. Προχθές χτύπησε το κινητό μου και ήταν η Βίκυ Καγιά, με την οποία δεν έχω κάποια κοινωνική επαφή ή προσωπική φιλία. Έχουμε μια γνωριμία λόγω του χώρου. Έναν αμοιβαίο σεβασμό. Και με παίρνει και μου λέει “τώρα που ολοκλήρωσα τη συνεργασία μου με το Star και ήθελα να σου ξεκαθαρίσω κάτι. Ήθελα πολύ να έρθω στο Happy Day. Ήμουν πολύ θετική, ήθελα πολύ να έρθω και είχα απευθύνει αιτήματα”. Δε θέλησε να κατηγορήσει το κανάλι. Moυ είπε “Εγώ θέλω να ξέρεις επειδή δε μου αρέσει να αφήσω εκκρεμότητες, ότι σε εκτιμώ, σε συμπαθώ και σας βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου αρέσει εκπομπή σας”.

Ήθελε να ολοκληρωθεί η συνεργασία της για να μη φανεί ότι εκθέτω κάποιους ανθρώπους που δρομολογούν την επικοινωνιακή πολιτική του προϊόντος. Μου είπε ότι θέλει να έρθει επίσημα ως καλεσμένη. Εγώ πάντως παιδιά το εκτίμησα πολύ. Μου είπε πως είναι επτά χρόνια σερί και έχει ανάγκη να ξεκουραστεί τώρα και από Οκτώβρη αν υπάρχει κάτι για εκείνη με χαρά να το κάνει. Δε θέλω να πω περισσότερα στον αέρα. Εγώ αυτή την αποκάλυψη δεν την κάνω για να ρίξω ένα ανακριτικό φως απέναντι σε κάποιον και να στοχοποιήσω κάποιον που δεν επέτρεπε στη Βίκυ να έρθει καλεσμένη. Γιατί δεν μου είπε αυτό.

Εγώ θέλω να αναδείξω μια επαγγελματική συμπεριφορά που την εκτίμησα. Και δεν έχει να κερδίσει και κάτι. Επίσης όταν θέλει κάποιος να λήξει την όποια παρεξήγηση μαζί μου, είμαι η πρώτη που θα πω “τι καλά που με πήρες”» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.