Στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star» η Σταυρούλα αναφέρθηκε στις «εμμονικές» συμπεριφορές που δέχεται ο Σάκης από άλλους παίκτες, καθώς και στην «βασιλική κλίκα» που υπάρχει στο παιχνίδι.

Αρχικά η Σταυρούλα δήλωσε: «Θεωρώ ότι ο Σάκης και ο Νίκος έχουν και οι 2 απωθημένα από το δικό τους παιχνίδι (Survivor 2021) και κάποιος κοιτάει πιο έντονα να φάει τον άλλον, γιατί ο ένας βγήκε νικητής, καλώς ή κακώς».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Γενικά υπάρχει μια εμμονή αυτή τη στιγμή με τον Σάκη χωρίς λόγο και αιτία, απλά μόνο και μόνο επειδή είναι ένας καλός παίκτης, έχει πάρα πολύ μέλλον στο παιχνίδι και όσο πιο πολύ μπορούν να αμαυρώσουν το όνομά του θα το κάνουν. Και αυτό το έχουμε δει πάρα πολλές φορές σε πάρα πολλούς καλούς παίκτες συνεχώς. Και για εμένα αυτό, πιο πολύ διαφήμιση του κάνουν και πιο πολύ φαίνονται εμμονικοί με τον Σάκη, με εμένα, με τον καθέναν, παρά κακό».

«Κάποιο πιστεύουν ότι είναι ανώτεροι στο παιχνίδι, αφού το πιστεύουν θα κάνουμε και μία υπόκλιση, θα τους χαιρετάμε αναλόγως», είπε στο τέλος η Σταυρούλα.