Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος, ο οποίος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του αλλά και το πόσο τους έχει επηρεάσει αυτή η ξαφνική δημοσιότητα του υποψήφιου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με τον Στέφανο έχουμε 7,5 χρόνια διαφορά. Είμαι μεγαλύτερος. Ο Στέφανος όταν ήταν μικρός, ήταν ένα άτακτο παιδί. Τον κυνηγούσα μέσα στο σπίτι πολλές φορές και στο τέλος εγώ έτρωγα το ξύλο από τους γονείς μας γιατί εκείνος ήταν ο μικρός. Εγώ είμαι εκείνος που τον παίρνει τηλέφωνο όταν έχω κάποιο πρόβλημα και είναι πάντα εκεί για μένα.  Όταν έχει εκείνος κάποιο πρόβλημα, το καταλαβαίνω στη φωνή του και τον ρωτάω τι έχει. Από μόνος του, δε θα μου πει ποτέ ότι έχει πρόβλημα» ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Κασσελάκης.

«Η περίοδος που οι γονείς μου έφυγαν από την Ελλάδα, ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Όλα αυτά τα γεγονότα που έγιναν, για μένα, ευτυχώς όταν ήμουν ήδη στο εξωτερικό για σπουδές. Ο Στέφανος δυστυχώς, ήταν παιδάκι και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Για ένα παιδάκι είναι πολύ δύσκολο να τα βιώνει όλα αυτά» είπε σε άλλο σημείο ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη.

Παράλληλα αποκάλυψε τον τρόπο που ο Στέφανος Κασσελάκης του ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη σχέση του με τον Tyler.

«Μου είπε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ λίγες μέρες πριν το ανακοινώσει δημόσια. Του είπα ότι είναι τρελός. Εγωιστικά, θα τον ήθελα κοντά μου στην Αμερική. Προφανώς και στεναχωριέμαι όταν λέγονται άσχημα πράγματα για την οικογένειά μου, ειδικά όταν δεν ισχύουν. Όταν ο Στέφανος μου ανακοίνωσε τη σχέση του με τον Tayler, του είπα πως θα τον αγαπάω με όποιον άνθρωπο κι αν επιλέξει να είναι», είπε ο Στέλιος Κασσελάκης.

Τέλος, για τη μητέρα τους, ο Στέλιος Κασσελάκης ανάφερε: «Η μητέρα μου προσπαθεί να είναι συγκεντρωμένη στη δουλειά της. Την έχουμε πιέσει να έρθει στην Ελλάδα και θέλει να έρθει αλλά φοβάται και τα media. Έφυγε από την Ελλάδα με πολλή στεναχώρια. Αυτή η ξαφνική φήμη της είναι πολύ».