Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star», το βράδυ της Τρίτης 13/6, οι δύο ομάδες πάλεψαν για την τρίτη ασυλία. «Κόκκινοι» και «Μπλε» έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να μην βρεθούν στον τάκο.

Να θυμίσουμε πως στο επεισόδιο της Κυριακής υποψήφια για αποχώρηση βγήκε η Μελίνα Μεταξά, ενώ σε αυτό της Δευτέρας ο Νίκος Μπάρτζης. Τελικά οι Κόκκινοι πήραν την νίκη με αποτέλεσμα οι Μπλε να πρέπει να ψηφίσουν κάποιον παίκτη προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Μετά το αγώνισμα οι δύο ομάδες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ψηφιστεί ο νέος υποψήφιος. Ο παρουσιαστής καταμέτρησε τις ψήφους και ανακοίνωσε πως στον τάκο βγαίνει τελικά ο Ηλίας Μπόγδανος και η Στέλλα Ανδρεάδου.

Στο αποψινό επεισόδιο θα προβληθεί η αποχώρηση της εβδομάδας, ενώ υποψήφιοι είναι από τους Κόκκινους η Μελίνα Μεταξά και από τους Μπλε ο Νίκος Μπάρτζης, η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Τώρα όσον αφορά την αποχώρηση της εβδομάδας, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με κάθε επιφύλαξη, από το «Survivor All Star» αποχωρεί απόψε η Μελίνα Μεταξά.