Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor all Star παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό παρακολουθήσαμε τους Διάσημους και τους Μαχητές να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία αλλά και το έπαθλο φαγητού.

Τελικώς νικητές αναδείχθηκαν οι Μαχητές. Έτσι στο συμβούλιο του νησιού οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη από την ομάδα τους που θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Οι Κόκκινοι ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι στον τάκο θα βρεθεί ο Κώστας Παπαδόπουλος. Μάλιστα, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας παραξενεύτηκε με αυτή την απόφαση, καθώς φέρνει νίκες για την ομάδα του.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Θα ήθελα να ζητήσω μήπως να αποχωρήσω. Γιατί θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ άδικο αυτό. Φέρνω πόντους στην ομάδα, δεν ενοχλώ κανέναν και να είμαι συνέχεια στον τάκο; Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν φέρει πόντους σήμερα και δεν είναι στον τάκο. Δεν έχουν φέρει ούτε την προηγούμενη φορά όταν εγώ σε κάθε αγώνισμα φέρνω έναν πόντο. Είναι πάρα πολύ άδικο και ειλικρινά το σκέφτομαι μήπως να αποχωρήσω από μόνος μου» αναρωτήθηκε, μάλιστα, ο ζαχαροπλάστης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.