Ακόμη ένα δυναμικό επεισόδιο του «Survivor All Star» παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 04/05 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι δύο ομάδες έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης, ενώ δεν έλειψαν οι εντάσεις.

Μετά το αγώνισμα οι παίκτες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ως είθισται τα αποτελέσματα της νέας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και εκείνον που θα ακολουθούσε τον Στέλιο Χανταμπάκη πίσω στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε πως υποψήφιοι είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου, ο Γιώργος Κόρομι και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, εκείνος που έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor All Star καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό είναι ο Νικόλας Αγόρου.

«Το ήξερα! Το ήξερα! Το ένιωθα ρε παιδιά και ήμουν χαρούμενος από χθες. Όταν λέω κάτι, το νιώθω» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης λίγο πριν πάρει την δάδα του και αποχαιρετήσει τους υπόλοιπους παίκτες.

Δείτε την αποχώρηση του Νικόλα Αγόρου:

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 3 Μαΐου στο συμβούλιο του νησιού ο Στέλιος Χανταμπάκης ανακοίνωσε σε όλους την οικειοθελή του αποχώρηση.

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και εγώ από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένειά μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να διαχειριστούν την συναισθηματική τους φόρτιση.