Τη δική της αποκάλυψη έκανε η Αφροδίτη Σκαφίδα στο Survivor All Star. Όπως είπε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, το τελευταίο διάστημα βλέπει συχνά μαζί τον Σάκη Κατσούλη και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Θεωρεί πως πίσω από τη «στενή» τους σχέση κρύβεται ένα σχέδιο του παίκτη, για να προστατεύσει τη σύντροφό του και παίκτρια της αντίπαλης ομάδας, Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο Σάκης προτρέπει την Ελευθερία να διαλέγει στα ματσαρίσματα τη Μαριαλένα, ώστε να χάνει κι εκείνη να ανεβάζει τα στατιστικά της.

«Πιστεύουμε ότι η Νικόλ είναι στην ίδια κατηγορία με την Ελευθερία ή αν φύγει η Νικόλ θα μείνουμε να κοιταζόμαστε με την Ελευθρερία; Γιατί αν έπαιζε στο χθεσινό αγωνισμα δεν θα έφτανε ούτε στον στόχο, γιατί είχαμε μία πίστα μισή κι άλλη μια που δεν θα έφτανε ποτέ. Κι αν έφτανε, θα έχανε τον στόχο. Ποιος ο λόγος λοιπόν, να μην ψηφίσουμε την Ελευθερία;», είπε στην κάμερα του Survivor.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Για να την έχει ο Μάριος δίπλα του; Ή να μπορεί ο Σάκης να τη χειρίζεται; Γιατί βλέπουμε ότι τελευταία ο Σάκης είναι πολύ κοντά με την Ελευθερία. Τη χειρίζεται έτσι, ώστε να την παίρνει η Μαριαλένα, ώστε να ανεβάζει τα στατιστικά της και να έχει έναν εύκολο στόχο. Γιατί η Ελευθερία τελευταία βγαίνει πολύ συχνά μπροστά και λέει “θέλω Μαριαλένα”. Ολα αυτά από πίσω βρίσκεται ο Σάκης, τον τελευταίο καιρό τους βλέπουμε μαζί. Περνάει κι αυτό από το μυαλό μου».