Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star επικράτησε χαμός πριν το αγώνισμα. Στο χθεσινό συμβούλιο η Μαριαλένα ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της και όπως φάνηκε ήταν κάτι το οποίο την ενόχλησε.

«Αρχικά θέλω να πω ότι δέχομαι την υποψηφιότητά μου γιατί εγώ ευθύνομαι γι’αυτό. Παρόλα αυτά έχω στεναχωρηθεί με κάποια μέλη της ομάδας μου. Ήρθα εδώ για να παίξω το παιχνίδι και όχι για να παίξω παιχνιδάκια πίσω από τη πλάτη μου», δήλωσε αρχικά η παίκτρια με τον Γιώργο Λιανό να ζητάει εξηγήσεις.

Στη συνέχεια απάντησε: «Έχουμε χάσει 6 σερί αγώνες. Δε μου αρέσει να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και να με θεωρούν ηλίθια. Έχουμε χάσει τόσους αγώνες και απλά δε μπορώ να ακούω το “σου έριξα κούφια ψήφο γιατί έπρεπε κάπου να τη δώσω”. Πες μου ότι με ψηφίζεις για αγωνιστικούς λόγους ή γιατί δε με γουστάρεις».

Τον λόγο πήρε η Ρία Κολοβού η οποία δήλωσε: «Δε ξέρω σε ποιον αναφέρεται. Εγώ για αγωνιστικούς λόγους τη ψήφισα. Μου είπε βέβαια η Μαριαλένα να ρίξω μια κούφια ψήφο στον Μπόγδανο ή στον Μπότση και της είπα ότι δε μπορώ να το κάνω αυτό. Είναι πάρα πολύ στρατηγικό το παιχνίδι και δε ξέρω αν μπορώ να ανταπεξέλθω σ αυτό γιατί δε σκέφτομαι στρατηγικά».

Αμέσως η Μαριαλένα αντέδρασε: «Είναι δυνατόν; Πώς γίνεται να προτείνω εγώ στη Ρια ψήφο;»

Με τη Ρία να απαντά: «Μαριαλένα γιατί λες ψέματα»;

«Δυστυχώς δεν είναι καταγεγραμμένο», είπε στο τέλος η Μαριαλένα, με τον Τάκη Καραγκούνια να την υποστηρίζει.