Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 16/1 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το χθεσινό συμβούλιο είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος από την ομάδα των Διάσημων.

Ο παίκτης μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής ξέσπασε σε κλάματα καθώς δεν κρίνει ότι είναι δίκαια η απόφαση των συμπαικτών του να τον βγάλουν στον τάκο.

«Είναι άδικο με πνίγει… προσφέρω στην καλύβα, στη συμβίωση, έχω χτίσει την καλύβα μαζεύω ξύλα ανάβω φωτιές, μαζεύω καρύδες, φέρνω νίκες… Τα συναισθήματα για την ομάδα μου πλέον έχουν αλλάξει, δεν τους εμπιστεύομαι… όσες νίκες και να τους φέρω θα είμαι πάντα ο αδύναμος προς αυτούς και θα με ψηφίζουν γιατί δεν είμαι στην κλίκα.

Με βλέπει η οικογένειά μου… τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος αλλά εγώ δεν είμαι στόχος θα είμαι βράχος θα είμαι δυνατός θα παλέψω.. δεν θα τους απογοητεύσω, ζητάω συγνώμη που τους αναγκάζω σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να δίνουν αυτή την ψήφο εμπιστοσύνης σε μένα και οικονομικά να τους πονάει αυτό… συγνώμη αλλά εγώ θα είμαι εδώ δυνατός ό,τι σφαλιάρα και να φάω θα την αντέξω.

Άμα ο κόσμος δει αυτό που δεν βλέπει η ομάδα μου σε μένα ας με στηρίξει και εγώ θα το αντέξω…υπάρχουν συμπαίκτες μου όπως η Σταυρούλα που δεν έχει φέρει νίκη…λιγότερες ψήφους από μένα…μάζεψε» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος και «λύγισε».