Στο επεισόδιο της Δευτέρας 1ης Μαΐου του Survivor All Star είδαμε -μεταξύ άλλων- τον Κωνσταντίνο Βασάλο να ξεσπά κατά του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος του μετέφερε μια προσωπική εξομολόγηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία εκμυστηρεύτηκε ότι βλέπει ερωτικά τον Βασάλο.

«Ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και το έχω ξαναπεί αυτό και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Στέλιο Χανταμπάκη στην κάμερα του Survivor All Star.

«Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Είναι ανήθικο. Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι σε εγκλεισμό κι εσύ ούτε στο δεκάλεπτο θα πας να το πεις στον άλλον; Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ούτε στην εξομολόγηση, ούτε στον άνθρωπο που αφορά γιατί το θεωρώ άκομψο και χυδαίο… Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω κάποιοι άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα» πρόσθεσε ο Βασάλος στα βέλη του για τον Χανταμπάκη στο Survivor.

Προηγουμένως η Μελίνα Μεταξά αποκάλυψε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης μετέφερε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη με τον δεύτερο, ενώ η Σταυρούλα άφησε να εννοηθεί πως η Μελίνα είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο.

«Η Σταυρούλα το έκανε επειδή φοβάται να μην εκτεθεί και μαθευτεί; Εδώ το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω από εδώ και δεν πρόκειται να γίνει κάτι άλλο. Δεν μου άρεσε που το άφησε να εννοηθεί για να έχει καλυμμένη την δική της φωλιά. Από την μία μεριά δικαιώθηκα γιατί κατηγορήθηκα πως κάνω επίθεση στην Σταυρούλα και πήρε μέρος κι ο Μαρτίκας. Είπε παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε να πει. Σε όλη αυτήν την παραπληροφόρηση έχω να πω ότι ο Κωνσταντίνος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη κοπέλα, είναι βράχος κι επειδή είμαστε φίλοι και στην ίδια ομάδα, τον υποστηρίζω για αυτόν τον λόγο.

Επίσης, στην έξω ζωή έχω έναν άνθρωπο και δεν θέλω ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο, ούτε τέταρτο. Μου φτάνει ο ένας μου κι οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν» είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα στο Survivor, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον της Σταυρούλας για τον Βασάλο.