Στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor All Star οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο της επικοινωνίας. Τελικά νικητές αναδείχτηκαν οι Διάσημοι κι έτσι οδηγήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να μιλήσουν με τους φίλους και τους συντρόφους τους.

Μάλιστα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δέχτηκε ένα ηχητικό μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα, ενώ μπροστά ήταν η πρώην του Ελευθερία Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα, η Καρολίνα Καλύβα ανέφερε: «Hey, passenger. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με τη δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και να κατακτάς τους στίβους της επιβίωσης. Είσαι Survivor. Φιλιά σε όλη την ομάδα, σου στέλνω φως και ξέρεις εσύ, θα τα πούμε έξω. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Κράτα γερά. Φιλιά πολλά.».

Από την πλευρά του, ο Μάριος Πρίαμος δήλωσε για την Καρολίνα η οποία παρουσιάστηκε ως φίλη – σύντροφος (;): «Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα Όλο το σκηνικό με έχει φέρει σε μια ψυχολογική κατάσταση πολύ δύσκολη γιατί ο στόχος μου δεν ήταν αυτό. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Όταν θα βγούμε θα μπορώ να εκφέρω λόγο. Θα τα πούμε με όλους. Ζητώ από την Καρολίνα και από όλους να σεβαστούν ότι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη».

Η Ελευθερία Ελευθερίου αμίλητη και κοιτάζοντας αλλού, άκουγε το μήνυμα της Καρολίνας.