Ο Σπύρος Μαρτίκας θεώρησε ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή τον «πρόδωσε» με το να τον ψηφίσει να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση στο «Survivor All Star».

«Κρατήθηκε στο παιχνίδι εξαιτίας μου γιατί ξεσκέπασα μία αδικία εναντίον της. Τι έκανε η Σταυρούλα; Το ξέχασε. Με πρόδωσε την τελευταία στιγμή, αθετώντας την συμφωνία που είχαμε κάνει όλοι μας. Δεν έκανα το ίδιο, τήρησα την συμφωνία μου με αποτέλεσμα να βγω υποψήφιος και να αποχωρήσω. Προδόθηκα. Δεν με πείραξε που προδόθηκα, αλλά από την συγκεκριμένη κοπέλα που στήριξα» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στο αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης, η Σταυρούλα αναρωτήθηκε γιατί δέχθηκε τέτοια επίθεση από τον συμπαίκτη της, μιλώντας με ειρωνεία για τον Σπύρο Μαρτίκα και τη χθεσινή συμπεριφορά του στο Συμβούλιο του Νησιού.
«Πρόδωσα τον Σπύρο! Πρόδωσα την αγάπη του; Τη φιλία του; Μου φαίνεται τόσο αστείο, πραγματικά. Έμεινα άφωνη, πληγώθηκα πάρα πολύ με τα λόγια που είπε ο Σπύρος για μένα στο Συμβούλιο. Τόσο μίσος; Τόση κακία; Τόσα απωθημένα; Δεν ξέρω τι έχει πια μέσα του. Είχε όλη τη μέρα να με ρωτήσει γιατί τον ψήφισα, απλά προτίμησε να το κάνει μπροστά σε όλους, κλασσικά όπως κάνει πάντα. Άρα δεν τον νοιάζει η φιλία του με μένα» τόνισε με εμφανή ειρωνεία η Σταυρούλα Χρυσαειδή.