Στο επεισόδιο της Πέμπτης 27/04 του «Survivor All Star» οι δύο ομάδες έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού και νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι Μπλε.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι δυο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο για να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.

Να θυμίσουμε ότι υποψήφιοι ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας από την Μπλε ομάδα και η Εύη Σαλταφερίδου, ο Γιώργος Κόρομι, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά από την Κόκκινη.

Τελικά αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε οριστικά από το Survivor all Star ήταν η Εύη Σαλταφερίδου.

Δείτε την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου από το Survivor all Star:

Παρότι η ίδια το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δέχθηκε την ετυμηγορία του κοινού χαμογελαστή, η Μαριαλένα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την αποχώρηση της φίλης της.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Βλέπω εδώ και τη Μαριαλένα να κλαίει και στεναχωριέμαι περισσότερο. Είπα ότι θα το ζήσω και θα το πάω μέχρι εκεί που με θέλει ο κόσμος. Χαίρομαι και για τις δύο ομάδες από τις οποίες πέρασα. Θέλω τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να θυμούνται ότι η ζωή είναι έξω. Είμαι γεμάτη», δήλωσε η Εύη Σαλταφερίδου και αποχώρησε από το Survivor All Star.