Στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε η Καρολίνα Καλύβα τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από το «Survivor all Star».

Η πρώην παίκτρια των Μαχητών στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής της απάντησε σε όσα ειπώθηκαν για αυτή από τον Νίκο Μπάρτζη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ήρεμη. Δεν έχω σταματήσει λεπτό να σκέφτομαι τη ζωή μέσα στο Survivor. Στεναχωρήθηκα που έφυγα νωρίς, ναι. Δεν θα έλεγα πως ήταν άδικο που ήμουν υποψήφια, αλλά σίγουρα δεν ψηφίστηκα μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Με τη Μαριαλένα είμαστε πολύ κοντά, είμαστε κολλητές. Ήμουν και ήταν το στήριγμά μου», είπε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.

Όσον αφορά τον Νίκο Μπάρτζη και τις προστριβές τους στα συμβούλια απάντησε: «Τον Νίκο τον ξέρω καλύτερα από όλους στο παιχνίδι, γιατί είμαστε από την ίδια περιοχή. Ξέρω ότι οι σκέψεις του πολλές φορές ερχόντουσαν από τον Σπύρο Μαρτίκα. Είναι πολύ καλό παιδί όμως. Πιστεύω πως καθοδηγείται από τον Σπύρο Μαρτίκα».

Τέλος, η Καρολίνα απάντησε σε όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο συμβούλιο του νησιού για τη σχέση της έξω από το Survivor.

«Δεν ήμασταν ποτέ κοντά με την Ασημίνα, γιατί δεν ταιριάζουν τα προφίλ μας. Όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι, είχαμε κάποιες κουβέντες αλλά δεν συνδεόμασταν εγκεφαλικά πολύ. Δεν κάναμε παρέα. Όταν αναφέρθηκε στην προσωπική μου ζωή έκανε κακό στον άνθρωπο που είναι έξω. Είναι κατινιά, γιατί δεν έδωσα σε κανένα το δικαίωμα να μιλάει για την προσωπική μου ζωή. Είναι ένα λεπτό ζήτημα, γιατί δεν υπάρχει πρόσβαση στον έξω κόσμο, αλλά της δίνω το ελαφρυντικό της ηλικίας της», ανέφερε.