Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου αλλά και την πρώτη αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, Διάσημοι και Μαχητές «διψούν» για τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν τη διαδρομή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπόρεσαν να κρύψουν την απόγνωση στην οποία και βρίσκονται.

«Μέχρι τώρα προσπαθούσα να το βλέπω θετικά όπως κάνω πάντα στη ζωή μου αλλά το τελευταίο βράδυ για μένα ήταν το πιο δύσκολο βράδυ που έχω ζήσει ποτέ. Ξύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα και ένιωθα μουδιασμένο όλο μου το σώμα και αυτό που με τρόμαζε ήταν πως ήταν μουδιασμένο το κεφάλι μου πάρα πολύ. Είχα μουδιάσει εδώ! Λέω, πεθαίνω, σβήνω», δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Είμαστε επτά μέρες χωρίς τροφή. Πραγματικά πεινάμε και δεν ξέρω πως στέκομαι όρθιος. Δηλαδή, πριν από λίγο, όταν σηκώθηκα, ζαλίστηκα και έπεσα κάτω. Τα βλέπω όλα μαύρα» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor All Star. «Πεινάμε πραγματικά και πρέπει να αλλάξει κάτι με αυτό αλλά φοβάμαι πως κινούμαστε σαν ζωντανοί νεκροί. Πεινάμε! Το καταλαβαίνετε; Δεν αντέχουμε! Προσπαθώ να το δω από την θετική πλευρά αλλά δεν γίνεται, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα».