Έναν μεγάλο καβγά στην ομάδα των Μπλε παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του «Survivor All Star» που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι τόνοι ανέβηκαν στους Μπλε ανάμεσα σε Τάκη Καραγκούνια, Ρία Κολοβού και Στέλλα Ανδρεάδου. Ο λόγος ήταν ότι ο Τάκης Καραγκούνιας κάνει στρατηγική και μεθοδεύει τις ψηφοφορίες.

«Με ρωτάς και μου λες γιατί δεν σου το είπα, αλλά ρουφιάνα δεν είμαι εγώ. Επειδή μου είπες γιατί δεν το είπα, ρουφιάνα δεν είμαι. Αν κάποιος έρθει να μου πει ένα μυστικό, δεν θα το πω… Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, την ρουφιανιά ναι… Δεν φοβάμαι τίποτα», είπε η Στέλλα Ανδρεάδου απευθυνόμενη στην Μελίνα Μεταξά στην καλύβα.

Εκείνη τη στιγμή στην κουβέντα μπήκε ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δηλαδή ρε Στέλλα όταν συζητάμε κάτι είναι μυστικό; Με βγάζεις φάουλ τώρα. Συγνώμη με λες εμένα ρουφιάνο τώρα; Γιατί να της πεις μια συζήτηση που κάναμε οι δυο μας. Ο Τάκης φταίει για όλα, ο αποδιοπομπαίος τράγος…».

Στη συνέχεια, έγινε ένας μεγάλο καβγάς για άλλες συζητήσεις που έχουν κάνει οι παίκτες μεταξύ τους κατά καιρούς στο Survivor All Star.

Δείτε το βίντεο.