Με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης 17/05 το «Survivor All Star» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Σε αυτό οι δύο ομάδες έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης, ενώ δεν έλειψαν οι εντάσεις. Αν και η κόκκινη ομάδα κατόρθωσε να κερδίσει στο νέο αγώνισμα επάθλου, έχοντας την ευκαιρία να απολαύσει για τελευταία φορά με όλα τα μέλη της κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς, στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου θα έπρεπε ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει το όνομα εκείνου ή εκείνης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά το αγώνισμα λοιπόν οι παίκτες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Να θυμίσουμε πως υποψήφιοι ήταν ο Γιώργος Κόρομι, η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Έτσι, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως εκείνος που αποχωρεί οριστικά από το «Survivor All Star» καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό είναι ο Γιώργος Κόρομι.

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Σίγουρα έχω πολύ ωραίες στιγμές από το παιχνίδι και εύχομαι τα παιδιά να συνεχίσουν αυτό το μαγικό ταξίδι και να το απολαύσει ο καθένας μέχρι την τελευταία στιγμή» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star λίγο πριν αποχωρήσει.

Δείτε την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι: