Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor All Star παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης. Σε αυτό οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε και έτσι οι Κόκκινοι έπρεπε να δείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της Μπλε ομάδας, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο και οι κόκκινοι κλήθηκαν να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, αφού ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Κόρομι ήταν εκείνος που ψηφίστηκε περισσότερο από τους συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα κι αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

Δείτε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση:

«Το περίμενα αλλά όλα καλά. Πορευόμαστε έτσι. Είναι η κάθε ψήφος δικαιολογημένη. Είμαστε μία οικογένεια, όπως είπε και ο Τάκης. Είχα βγει και την προηγούμενη φορά αλλά δεν με απασχολεί αυτό, γιατί περνάω καλά με τα παιδιά στο παιχνίδι», δήλωσε ο Γιώργος Κόρομι αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Δεν έχω σκοπό να φέρω εντάσεις. Πορευόμαστε και θα δούμε τι θα γίνει με τη δεύτερη ασυλία. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει», κατέληξε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor.

Αναμένεται να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία και ποιοι παίκτες θα βρεθούν επίσης στον τάκο.