Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor All Star παρακολουθήσαμε στους δέκτες μας το βράδυ της Τρίτης. Σε αυτό οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε και έτσι οι Κόκκινοι έπρεπε να δείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Έτσι μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της Μπλε ομάδας, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο και οι Κόκκινοι κλήθηκαν να αναδείξουν έναν παίκτη υποψήφιο για αποχώρηση.

Αφού ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Κόρομι και η Εύη Σαλταφερίδου είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού είχαν και οι δύο από 3 ψήφους.

Δείτε στο βίντεο τους υποψήφιους για αποχώρηση:

Να θυμίσουμε πως στο πρώτο συμβούλιο, υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Μετράω την 9η μου φορά. Θέλω να ευχαριστήσω τα 2 παιδιά που δεν με ψήφισαν. Όσοι με ψήφισαν σήμερα ξεχνάνε εύκολα. Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία. Πρώτος αγώνας ασυλίας και βιάστηκαν», δήλωσε αμέσως μετά την υποψηφιότητά του ο Σπύρος Μαρτίκας εμφανώς ενοχλημένος.

«Βιάστηκαν. Δεν κρίθηκε το 10-3 από μένα. Είναι πολύ εύκολη πλέον η λύση στην επιλογή μου. Ο κόσμος θα κρίνει πάλι και πιστεύω πιο αυστηρά αυτή τη φορά», τόνισε ο παίκτης του Survivor All Star.