Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 8 Ιανουαρίου το «Survivor All Star» με τους καλύτερους παίκτες όλων των κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά το πάρτι υποδοχής οι παίκτες χωρίστηκαν σε… Διάσημους και Μαχητές. Δηλαδή στην κόκκινη και την μπλε ομάδα.

Κόκκινη-Διασημοι: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Μπλε-Μαχητές: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλτεφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου.

Αμέσως μετά παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα επάθλου και ασυλίας στο οποίο κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη οι Διάσημοι με αποτέλεσμα να οδηγήσουν την μπλε ομάδα στο πρώτο συμβούλιο του νησιού. Έτσι λοιπόν, στο συμβούλιο του νησιού, οι Μαχητές έπρεπε να αποφασίσουν ποιος θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός αφού καταμέτρησε τις ψήφους ανακοίνωσε πως ο παίκτης που τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση για την πρώτη εβδομάδα του «Survivor All Star» είναι ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έκρυψε την προσωπική του δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις τις πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο αλλά και το γεγονός πως επέλεξαν να τον βάλουν να μονομαχήσει με τον Σάκη Κατσούλη που είναι δυνατός παίκτης.