Ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor All Star παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 1 Μαΐου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Σε αυτό οι δύο ομάδες διεκδικούσαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Έτσι λοιπόν, μπήκαν στον στίβο μάχης κι όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Νικητές αναδείχτηκαν οι Μπλε κι έτσι οι κόκκινοι θα έπρεπε να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Όλοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και οι κόκκινοι ξεκίνησαν τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός αφού καταμέτρησε τις ψήφους ανακοίνωσε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης. Βέβαια μόνο τυχαία δεν είναι η υποψηφιότητα του Χανταμπάκη, καθώς αρκετοί συμπαίκτες του εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις προσωπικές πληροφορίες που μεταφέρει στην άλλη ομάδα.

«Ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και το έχω ξαναπεί αυτό και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι.

Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Είναι ανήθικο. Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι σε εγκλεισμό κι εσύ ούτε στο δεκάλεπτο θα πας να το πεις στον άλλον; Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ούτε στην εξομολόγηση, ούτε στον άνθρωπο που αφορά γιατί το θεωρώ άκομψο και χυδαίο… Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω κάποιοι άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα» είχε αναφέρει νωρίτερα ο Κωναταντίνος Βασάλος για τον Χανταμπάκη στο Survivor.

Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν σίγουρος πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Μελίνα Μεταξά κι ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν εκείνοι που τον καταψήφισαν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την υποψηφιότητά του.