Στο επεισόδιο της Πέμπτης του Survivor All Star οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας.

Ωστόσο, δεν κύλησαν όλα ομαλά εξαιτίας της έντασης που δημιούργησε ο Τάκης Καραγκούνιας όταν έχασε, κλώτσησε έναν κάδο και τραυμάτισε το πόδι του με αποτέλεσμα ο γιατρός να τον βγάλει εκτός. Οι Μπλε τον κατηγόρησαν πως το έκανε σκόπιμα για να βγει από τον αγώνα ενώ αρνήθηκαν να παίξουν χωρίς να πάρουν πέναλτι, όπως και οι Κόκκινοι και έτσι ο αγώνας διακόπηκε οριστικά.

Μετά τις εντάσεις οι δύο ομάδες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει.

Να θυμίσουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό πως ο παίκτης που αποχωρεί οριστικά από το Survivor All Star είναι ο Τάκης Καραγκούνιας καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές. «Είναι μια αποχώρηση η οποία έχει ξεχωριστή σημασία. Αυτή τη στιγμή είστε 11 άτομα εδώ μέσα. Μετά από αυτή την αποχώρηση θα έχουμε φτάσει στη δεκάδα του Survivor All Star. 38 άτομα πέρασαν από το Survivor All Star και θα έχουν μείνει πλέον οι 10 που θα προχωρήσουν στην τελική ευθεία. Ήρθε η ώρα λοιπόν να περάσουμε στην ανακοίνωση. Ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star είναι ο Τάκης Καραγκούνιας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, ο Νίκος Μπάρτζης κραύγασε «ναι» από τον απέναντι πάγκο προκαλώντας την έκπληξη τόσο της κόκκινης ομάδας όσο και του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης. «Χαίρομαι, Γιώργο, γιατί χάρηκε ο Νίκος Μπάρτζης! Δεν θέλω να συνεχίσω τίποτα άλλο. Τώρα χάρηκε και ο Μπόγδανος αλλά αυτός δεν το έδειξε, δεν πειράζει» τόνισε, εμφανώς απορημένος, ο μισθοφόρος και πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να επιβάλει την τάξη το συμβούλιο του νησιού.