Ένταση επικράτησε στο νέο επεισόδιο του «Survivor All Star» το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα ο Τάκης Καραγκούνιας από την ομάδα των Μπλε ξέσπασε με τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπογδάνο.

Αφορμή, σύμφωνα με τον Τάκη, ήταν ότι οι δύο παίκτες δεν βοηθούσαν στις δουλειές που αφορούσαν την καλύβα.

«Σε κάποια φάση είδα τον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση να είναι αρκετά απομακρυσμένοι, κάτω από έναν φοίνικα και να μιλάνε. Κάτι που δεν με πειράζει μιας και άλλωστε το συνηθίζουν. Αλλά αυτό που με πείραξε είναι πως πρέπει να γίνουν κάποιες δουλειές και είναι απόντες. Δεν είναι δυνατόν να ερχόμαστε εδώ και να κάνουμε ηλιοθεραπεία, μποτέ, να τριβόμαστε και να μην κάνουμε τίποτα άλλο! Αν πρέπει να παρεξηγηθώ, ας παρεξηγηθώ. Εγώ όμως το καταθέτω γιατί αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να μοιράζονται οι δουλειές» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Και ο Τάκης τον χαβά του! Ότι θυμάται, χαίρεται! Τα έχουμε φτιάξει όλα μαζί παρέα, μέσα και αυτός και περιμένει στην γωνία τη στιγμή που εγώ θα έχω πάει κάτω, θα φέρει δυο ξύλα και θα πει «που είναι ο Ηλίας να βοηθήσει;». Έτσι τα είπαμε;» τόνισε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Ηλίας Μπόγδανος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Και να πω πως το έλεγε για κάποιον άλλον, αλλά για εμάς; Που είμαστε πάντα παρέα όλοι μαζί και τα χτίζουμε μαζί;».

«Εμένα δεν μου αρέσει να λέγεται κάτι όταν λείπω. Μου αρέσει, όποιος θέλει να μου πει κάτι, να μου το πει μπροστά μου. Φυσικά μόλις τελείωσε και το σκηνικό με τις κάμερες, ο Τάκης με έπιασε και μου είπε πως «δεν το εννοούσα έτσι, προφανώς και συνέχεια βοηθάς». Είναι αυτό που έχω ξαναπεί. Είναι δυο διαφορετικές σκέψεις, δυο διαφορετικές πράξεις μπροστά και πίσω από τις κάμερες» τόνισε, με τη σειρά του, ο Ηλίας Γκότσης στην κάμερα του Survivor All Star.