Σοκαρισμένοι είναι οι παίκτες του Survivor All Star μετά τις εξελίξεις. Να θυμίσουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο ο Νίκος Μπάρτζης, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου αποκάλυψε ότι είδε την Ασημίνα και τη Κατερίνα Δαλάκα στο δάσος με κινητό. Αφού η παραγωγή έκανε έρευνα, αποδείχτηκε ότι ο παίκτης έλεγε αλήθεια και οι δύο παίκτριες βρίσκονται εκτός ριάλιτι.

Στο αποψινό επεισόδιο βλέπουμε τις αντιδράσεις των παικτών μετά τις νέες εξελίξεις:

Ο Ηλίας Μπόγδανος δήλωσε: «Από τη μία χαίρομαι που αποδόθηκε δικαιοσύνη γιατί αν δε γινόταν, δε θα μπορούσα να συνεχίσω στο παιχνίδι, αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι. Λες, γιατί ρε κορίτσια, γιατί;»

«Είναι δίκαιο έπρεπε να γίνει. Μου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

Από την άλλη, η Έφη Σαλταφερίδου δυσκολεύεται να δεχτεί τη νέα πραγματικότητα: «Δε μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι η Κατερίνα είναι εκτός Survivor. Την Ασημίνα δε τη ξέρω ιδιαίτερα τη κοπέλα, δεν έχω κάποια άποψη, αλλά δε πιστεύω ότι η Κατερίνα έκανε κάτι τέτοιο που ξέρω πόσο αγαπάει το παιχνίδι».

Η Στέλλα Ανδρεάδου είπε: «Είναι παραδειγματισμός προς όλους. Οι κανόνες ισχύουν για όλους χωρίς καμία διάκριση. Karma is a bi**h θα λέγανε πολλοί. Θα έλεγα τεράστιο θράσος. Χαίρομαι που πάρθηκε μια δίκαιη απόφαση και αυτά τα δύο κορίτσια έχουν αποχωρήσει, γιατί φάνηκε ότι δεν άξιζε να ήταν εδώ πέρα».

Ο Κωνστανίνος Βασάλος δήλωσε: «Μπράβο στον Μπάρτζη για την αποκάλυψη. Όταν βλέπουμε κάτι πρέπει να το λέμε, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό παράπτωμα. Καλώς αποβλήθηκαν. Εγώ δε στεναχωρήθηκα καθόλου, αν και απ’την αντίπαλη ομάδα τα μόνα άτομα που μίλαγα ήταν η Κατερίνα και η Ασημίνα. Το σύμπαν βλέπει και τιμωρηθήκαν».

Ο Μάριος Πρίαμος δήλωσε: «Το παιχνίδι έχει κανόνες, οφείλουμε όλοι να τους σεβόμαστε και για τον εαυτό μας και για τον κόσμο ο οποίος παρακολουθεί αυτό το παιχνίδι».

Ενώ ο Σάκης Κατσούλης από πλευράς του είπε: «Σίγουρα το δυσκολότερo και πιο ανατρεπτικό συμβούλιο έως τώρα. Η παραγωγή ξέρει καλύτερα τι κάνει, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε όλοι οι παίκτες και από τη στιγμή που υπάρχουν στοιχεία, πήρε τις σωστές αποφάσεις. Δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω. Εμπιστεύομαι το κομμάτι της παραγωγής και του παιχνιδιού».